Siyaset Kılıçdaroğlu, 'Ya bana katılın ya da yolumdan çekilin' sözlerine açıklık getirdi
Paylaş
Kılıçdaroğlu, 'Ya bana katılın ya da yolumdan çekilin' sözlerine açıklık getirdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün grup toplantısında söylediği 'Ya bana katılın ya da yolumdan çekilin' sözlerine açıklık getirdi. Kılıçdaroğlu, "Sorunun çözülmesinin tek yolu var demokratik yollarla sandığın gelmesi o nedenle bütün arkadaşlarıma söyledim eğer bunu istiyorsanız yol arkadaşı olmak istiyorsanız buyurun gelin beraber yürüyeceğiz eğer hayır biz mevcut düzenden memnunuz diyorsanız yolunuz açık olsun." dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin dünkü TBMM Grup Toplantısında dikkat çeken bir konuşma yaptı. CHP lideri konuşmasında partilileri uyararak, "Ya bana katılın ya da şimdi yolumdan çekilin" dedi.

Haberin Devamı

Kılıçdaroğlu, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Yol arkadaşlarım bütün yol arkadaşlarımıza sesleniyorum size de bir çift lafım var bu engerekler ve çiyanlarla çatışma ne kadar sert olursa zafer de o kadar yakın ve görkemli olacaktır. Ne pahasına olursa olsun yürüyeceğiz. Bu millete çetelere boyun eğdirmeyeceğiz. Ben o yoksulluğa mahkum edilen çocuklar için mücadele edeceğim. Ya bana katılın ya da şimdi şu anda yolumdan çekilin. Açık ve net söylüyorum"

SÖZLERİNE AÇIKLIK GETİRDİ

Kılıçdaroğlu'nun bu sözleri siyaset kulislerini hareketlendirirken bugün yeni bir açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu açıklamasında, "Sorunun çözülmesinin tek yolu var demokratik yollarla sandığın gelmesi o nedenle bütün arkadaşlarıma söyledim eğer bunu istiyorsanız yol arkadaşı olmak istiyorsanız buyurun gelin beraber yürüyeceğiz eğer hayır biz mevcut düzenden memnunuz diyorsanız yolunuz açık olsun." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı