Siyaset Son dakika! AK Partili Hamza Dağ: Kılıçdaroğlu, FETÖ'nün sözcülüğü yöntemini uyguluyor
Paylaş
Son dakika! AK Partili Hamza Dağ: Kılıçdaroğlu, FETÖ'nün sözcülüğü yöntemini uyguluyor

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun para transferi iddiasıyla ilgili konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, 'Kılıçdaroğlu, FETÖ'nün sözcülüğü yöntemini uyguluyor. Kılıçdaroğlu bunu ilk defa uygulamıyor. Bunu çok açık, net görüyoruz.' dedi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun para transferi iddiasıyla ilgili konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Kılıçdaroğlu, FETÖ'nün sözcülüğü yöntemini uyguluyor. Kılıçdaroğlu bunu ilk defa uygulamıyor. Bunu çok açık, net görüyoruz." dedi.

Haberin Devamı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CNN Türk canlı yayınında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

"FETÖ'NÜN ORTAYA KOYDUĞU İDDİALAR"

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun para transferi iddiasıyla ilgili konuşan Hamza Dağ, "Yalan söylemeyi kendisini alet etmiş bir kişiyle ahlaki olarak siyaset yapmak çok zor bir iş. Kılıçdaroğlu, FETÖ'nün sözcülüğü yöntemini uyguluyor. Kılıçdaroğlu bunu ilk defa uygulamıyor. Bunu çok açık, net görüyoruz. Kılıçdaroğlu, FETÖ tarafından eline tutuşturulanları söyleme içinde. Kılıçdaroğlu bunu son dönemde iyice artırdı. Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin menfaatlerine muhalefet. Ortaya koyduğu iddiaların neredeyse tamamı FETÖ'nün ortaya koyduğu iddialar." dedi.

"SARI'LAR DİYE BÜROKRAT KİTLESİ OLUŞTURUYOR"

Haberin Devamı

"'Sarı'lar diye bir bürokrat kitlesi oluşturuyor. Bürokratları tehdit ederek bir yol almaya gayret ediyor." diyen Dağ, "Siyasette rakipler olacak, oldu bugüne kadar, bundan sonra da olacak. Seçim olmayan ülkelerde bile muhalefet oluşuyor kendi içinde. Siyasi rekabet olacak ama ahlaki ilke vardır. Ne kendi ailenizi ne de rakibinizin ailesini karıştırırsınız." ifadelerini kullandı.

"KILIÇDAROĞLU'NUN İYİ PARTİ'Yİ İKNA ETMESİ GEREKİYOR"

Muhalefetin cumhurbaşkanı adayıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Dağ, "Kılıçdaroğlu'nun adaylığı noktası öncesi İYİ Parti'yi ikna etmesi gerekiyor. 6'lı masadan en ufak bir konuda bile ittifak çıkmaz. Aday belirlemelerine imkan yok. Bazen 6'lı masadan açıklamalar geliyor. Biz çok net bir şekilde ifade edelim. 2023'te Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'dır." şeklinde konuştu.

"ENFLASYON ADIM ADIM DÜŞECEK"

Ekonomideki gelişmelere değinen Dağ, "Önümüzdeki en önemli gündem ekonomi. Bunun içinde bir sürü alt başlık var. Ekonomi yönetimi gerekli adımları atacak. Vatandaşın alım gücü artıracak hamleler yapılacak. Enflasyon adım adım düşecek." dedi.

"SIKINTILARIN FARKINDAYIZ"

Fahiş kira fiyatları sonrası yapılacak düzenlemelere ilişkin bilgi de veren Hamza Dağ, "Milletimizin gündemi bizim gündemimiz. Ev fiyatlarındaki artış direkt gündemimize geldi. Bakanlıklarımız bu konuda bir çalışma yaptı. Çalışmayı da son noktaya doğru getirmeye çalışıyorlar. Burada nasıl bir çalışma olacağı kamuoyuyla paylaşılacak. Sıkıntıların farkındayız." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı