Siyaset Son dakika: Bahçeli'den HDP'li Paylan'a tepki: TBMM'de Ermeni diasporasının bir ajanı bulunmaktadır!
Paylaş
Son dakika: Bahçeli'den HDP'li  Paylan'a tepki: TBMM'de Ermeni diasporasının bir ajanı bulunmaktadır!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, HDP'li Paylan'ın 1915 olaylarına yönelik yasa teklifine tepki gösterdi. 'TBMM çatısı altında Ermeni diasporasının bir ajanı bulunmaktadır.' diyen Bahçeli, 'Sözde soykırımla ilgili kanun teklifi hazırlamak ihanettir. Böyle bir fitnecinin TBMM'de yer alması zuldür.' ifadelerini kullandı.

İşte Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları:

Haberin Devamı

Bugünkü toplantımızı takip eden aziz vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Bu ay içinde tutulan oruçların, edilen duaların kabul olmasını niyaz ediyorum. Ramazan kalp temizliği için bir fırsat, günahlardan arınmak için manevi bir tahsisattır.

BU GÖREV TARİHİDİR

MHP ve Cumhur İttifakı ülkemizin geleceği için dünden daha önemli bir görevle karşı karşıyadır. Bu görev tarihidir. Stratejik tehditler, küresel senaryoların bugünkü sahnesinden başka bir şey değildir. Dünyanın enerji ve su kaynaklarını kontrol etmek isteyen emperyalizm hunhar oyunlar peşindedir.

Devlet Bahçeli, grup toplantısının ardından soruları yanıtladı MHP lideri Devlet Bahçeli, grup toplantısının ardından soruları yanıtladı.

"BU KAYNAKLAR TÜKENMEDİKÇE GÖZYAŞLARI DA DİNMEYECEKTİR"

Petrol, gaz, su, toprak bitmedikçe savaşlar da bitmeyecektir. Bu kaynaklar tükenmedikçe gözyaşları da dinmeyecektir. Kaybedenler, nehir gibi kanı dökülenler yine mazlumlardır.

Haberin Devamı

TÜRKİYE GERİ DÖNÜLEMEYECEK BİR NOKTADA

Bugün emperyalizmin hedefi, Afrika'dan Doğu Türkistan'a kadar olan coğrafyadır. Bunun maskesi ise yeni dünya düzenidir. Bu vandallığı sorgulayan liderler ve ülkeler gönderilmek istenmektedir. Geldiğimiz bu noktada Türkiye geriye dönülemeyen bir noktadadır.

TÜRK MİLLETİ SON SÖZÜNÜ MALAZGİRT'TE SÖYLEMİŞTİR

Elim bir uçak kazasında hayatını kaybeden merhum Remzi hocamız derki; Vatan alalede bir toprak parçası değildir. müşterek tarih toplumları millet yapar. Toprak çiğnene çiğnene vatan olur. Bir toprağın coğrafyadan vatana yükselişi kaç milyon acıya mal olmuştur. Türk milleti son sözünü Malazgirt'te söylemiştir. O günden bu güne vatan tektir adı Türk'tür. Bunun dışında her arayış maceradır. Türk milleti terörün belini kıracaktır. Türkiye'ye silah çekenler, pusu kuranlar, insanımıza musallata olanlar bedelini çok ağır şekilde ödeyeceklerdir.

TERÖR ÖRGÜTLERİNİN HAYAT DAMARLARI KESİLDİ

Pençe Kilit Harekatı'yla Zap bölgesine bayram temizliği yapılmaktadır. Terör örgütleri kırsal alanlardan sökülüp atılmaktadır. Hainler başlarını mağara deliklerinden çıkaramayacak hale gelmiştir. Terör örgütünün hayat damarları kesilmiştir. Kanlı örgüt can çekişmeye başlamıştır. Pençe-Kilit Harekatı'yla terör örgütü komaya sokulmuştur. Başta terörist Kalkan olmak üzere terör elebaşlarının cezalandırılacakları günler uzak değildir. Duran Kalkan, operasyonların devam etmesi halinde savaşı şehirlere taşıyacağını iddia etmiştir. Bursa ve İstanbul'da yapılan hain saldırılar gerçekleştirilmiştir. İnanıyorum ki bu terörist Duran Kalkan'ın da sonu yakındır. Bir babayiğitimiz, Türkiye'yi tehdit etmeye yeltenen hainlerin ya leşini yere serecek ya da başına çuval geçirerek Türk adaletine teslim edecektir. Türk milleti bu canileri affetmeyecektir.

Haberin Devamı

BİLDİRİLERİNİ HAZIRLAYAN DIŞ GÜÇLERDİR

 6+1 formatında 3. kez toplanan partilerin açıklamasının Türkiye'nin gerçekleriyle bağdaşan yanı var mıdır? Zillet İttifakı Türk milletinin ekmeğini yese de gavurun kılıcını sallamaktan rahatsızlık duymuyorlar. Bildirilerini hazırlayan dış güçlerdir. Kimlerin adına hizmet ettiklerini bilmeyen yok. Zillet İttifakı Türkiye'nin tarafında değildir, yol haritaları karışık ve bulanıktır.

"KILIÇDAROĞLU'NUN ELEKTRİK FATURASIYLA İLGİLİ İDDİALARI KUYRUKLU YALANDIR"

Haberin Devamı

CHP Genel Başkanı ise hangi provokasyonu servis edeceğini şaşırmış durumdadır. Kılıçdaroğlu'nun beklendiği üzere elektriği kesilmiştir. Elbette olacağı buydu, şahsen uyarmıştım. Hatta Kılıçdaroğlu'na bütün il teşkilatlarımızın birer kandil göndermesini söylemiştim. Nasıl olsa Kandil'e ümit bağlamıştı, biz de ışık saçan kandili adrese teslim etmiştik. Kılıçdaroğlu ve zillet ittifakı karanlıktır, kumpastır. Bazı siyasi odaklar da faturayı ödemek için sıraya giriyor. Bunların hepsi aynı torbadan çıkmış gibidir. Kılıçdaroğlu'nun faturasıyla ilgili iddiası kuyruklu yalandır. Kılıçdaroğlu fellik fellik karanlıkları dolaşırken kimse unutmasın ki Türkiye'nin varlık ışığını söndürmeye asla güç yettiremeyecektir. Sayın Kılıçdaroğlu bilmelisin ki Türkiye'yi karanlığa boğamayacaksın. Korkunun palazlandığı yer karanlıktır, Kılıçdaroğlu'nu da korku dağları sarmıştır. Gökyüzü güneş olsa millet yoksa, vatan yoksa, asıl karanlık işte o zamandır. Bu karanlığın müdafaası zillet ittifakı eliyle yapılmaktadır. Zillet ittifakı 2023 yılının haziran ayında kaybedecektir.

Haberin Devamı

HDP'Lİ PAYLAN'IN '1915 OLAYLARI' TEKLİFİ

Muhterem arkadaşlarım 23 Nisan'ın bir gün öncesinde TBMM'de HDP'li bir müptezel tarafından sunulan kanun teklifinde sözde Ermeni soykırımının tanınması istenmiştir. TBMM çatısı altında diasporanın bir ajanı yer almaktadır. Böylesi bir zelilin, böyle bir fitnecinin TBMM'de yer alması hepimiz adına zuldür. Bu kokuşmuş milletvekilinin kimlerle dayanışma içinde yer aldığı ortadadır. TBMM, gözümüzün içine baka baka Türk milletine soykırımcı diyenlerin barınacağı bir mekan asla değildir. 1915 olaylarının içyüzünü, perde arkasını saptırmak bir defa tarih suçudur, Türk milletine saygısızlıktır. Bu sözde soykırımı tanıyan varsa yeri ve adresi TBMM olamaz, olmamalıdır. HDP'li bölücü milletvekilinin teklifine CHP'de sadece 'herkes kendi işine baksın' gibi bir eleştiri gelmiştir. Bu sadece hadsizlik değildir. Bize göre şerefsizliğin daniskasıdır. CHP'li bir milletvekili de sözde soykırım yalanının peşine takılmıştır. Sayın Kılıçdaroğlu elektrikle ilgili konuştuğun kadar sözde soykırımla ilgili konuşacak mısın?

500 BİNE YAKIN MÜSLÜMAN'IN ÖLDÜRÜLMESİNE NİYE SESSİZ KALIYORSUNUZ?

ABD Başkanı Biden'ın 2021 tarihinde olduğu gibi sözde soykırımdan bahsetmesi bizim için hukuksuzdur. 19. yüzyıla kadar aramızda yaşayanların, dış güçlerin destekleriyle ecdadımıza ihanet etmesi sonucu tehcir kararı alınmıştır. Sözde Ermeni çetelesi tutanlara soruyorum, 500 bine yakın Müslüman'ın öldürülmesine niye sessiz kalıyorsunuz? Karnı deşilerek öldürülen çocuklar için niye konuşmuyorsunuz?