Siyaset Son dakika: Bahçeli'den Millet İttifakı'na: Adayınızı belli edin de boyunuzun ölçüsünü görelim!
Paylaş
Son dakika: Bahçeli'den Millet İttifakı'na: Adayınızı belli edin de boyunuzun ölçüsünü görelim!

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. 'Bizim adayımız, cumhur ittifakının adayı bellidir.' diyen Bahçeli, 'Adayınızı belirlemek için kripto talimatları mı bekliyorsunuz? Millet, zilletin belini sandıkta kıracaktır. Adayınızı belli edin de boyunuzun ölçüsünü görelim.' ifadelerini kullandı.

MHP lideri Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle;

Haberin Devamı

Güçlü bir devlete, tarihi ve kültürel birikimiyle öne çıkmış bir millete sahip olmanın önemi daha iyi görülecektir. Devletini kaybetmiş toplumlarla, iç barışını sağlayamamış devletlerin yol açtığı vahim karmaşa dünya genelinde büyük krizlere davetiye çıkarmıştır. Meselenin can alıcı noktası, çözümün bir parçası olabilmektir. Yapmak yerine yıkmayı tercih edenlerin bu düşüncemizi anlamasını beklemesek de üzerinde biraz tefekkür etmelerini beklemek en tabii hakkımızdır.

Sinekten yağ çıkarmak için eleştiri kuyruğuna girenler sorunun değil, çözümün parçası olmalıdır. Milli mücadele yıllarında, mesela Antepliler muazzam bir vatan savunması yapmışlardır.

"FİYAT ARTIŞLARI ZAMLAR HEPSİ GELİP GEÇİCİDİR"

Haberin Devamı

Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz günlerde, Atatürk'ü anlamak konulu ders verdiği medyaya yansımıştı. Acaba anladığı neydi? Bilmediği bir kişiyi anlatmaya çalışmak cahillere özgü bir durumdur. Kaldı ki bugün CHP'nin neresi Atatürk'ün partisidir. Atatürk milli mücadeledir. Zillet ittifakı gayri millidir. Atatürk inanmış bir Türk milliyetçisidir. Kılıçdaroğlu ve zillet ittifakı köksüzdür. Kılı kırk yaran tecrübeyi akıldan yoksun kalmışlar. Zilletin kurduğu tuzakları işaret ediyoruz.

Zilletin kurduğu tuzakları işaret ediyoruz. Dünyayı okuyamazlar, Türkiye'nin nereden nereye ulaştığını fark edemedikleri için gerçekleri küstahça çarpıtırlar.
Haksızlıklar elbet bir gün telafi edilir, ekonomik sıkıntıları da aşarız. Mağduriyet yaşayan varsa devlet ve millet dayanışmasıyla hak ettiği seviyelere mutlaka çıkartırız. Ters propagandalara aldırış edemeyiz. Bugün yoksa yarın olacaktır. Yeter ki Türkiye Cumhuriyeti var olsun. Fiyat artışları, zamlar hepsi gelip geçicidir. Müslümana karamsarlık haramdır. Mübarek Ramazan günlerinde hüsnü zandan taviz vermemek esas olmalıdır.

Biz bir tas hoşaf, kuru ekmek yiyerek Çanakkale'de direnen bir milletiz. Kılıçdaroğlu Türkiye'yi hangi hakla kötü gösteriyor? Kalemimizi düşürmeye kalkışanlara göz açtırmayız. Cumhur İttifakı milletimiz için parlak bir deniz feneridir.

Haberin Devamı

"ADAYINIZI BELLİ EDİN BOYUNUZUN ÖLÇÜSÜNÜ GÖRELİM"

Henüz küresel efendileri bir adayı işaret etmemiştir. Bizim adayımız, cumhur ittifakının adayı bellidir. Peki sizin çürük adayınız ne zaman ortaya çıkacak? Zillet ittifakının adayı neden hala açıklanmıyor? Adayınızı belirlemek için kripto talimatları mı bekliyorsunuz? Zillet ittifakının belirlenecek adayı göstermelik olacağına göre, bu kadar gürültüye bu kadar polemiğe ne gerek vardır. Millet, zilletin belini sandıkta kıracaktır. Adayınızı belli edin de boyunuzun ölçüsünü görelim.

"TÜRKİYE, CUMHUR İTTİFAKI İLE GÜÇLENECEKTİR"

Devlet memurlarının kapısına dayanan Kılıçdaroğlu zorbadır. Türkiye zillete düşmeyecek, zilletin belini sandıkta millet kıracaktır. İçinde bulunduğumuz zor günler yakında geride kalacaktır. Türkiye, Cumhur İttifakı ile güçlenecektir. Devlet milletiyle bir bütündür. Birisi olmadan diğerinin anlamı yoktur. Devlet yoksa barış yoktur, ekonomi yoktur, huzur yoktur, bağımsızlık yoktur. Türk milleti devlet kuran, dünyada üstünlüğe sahip beşeri bir kuvvettir. 2 asırlık küresel dayatma siyasetinin sonucunu sadece son çeyrek yüzyıl siyasetine dayanarak çözemeyeceğimiz ortadadır. Bizleri doğru bir sonuca götürecek yaklaşım Türk milliyetçiliğinin Türk tarihindeki öneminin doğru analizinden geçmektedir. Yeni bir bin yıl yakalamak, geçmiş bin yılı tanımaktan geçmektedir. Geleceği konuşmaktan korkanların ve kaçanların geride kalmaları ve geride kalanları konuşmaları bu yüzdendir.

Haberin Devamı

"MİLLİYETÇİLİK SEVGİLİSİ BİZİM TEKELİMİZDE DEĞİLDİR"

Biz dersimizi tarihten aldık. Bu nedenle bugüne kadar devam eden partimiz, günlük siyasete alet olmamıştır. Bizim hedeflerimiz büyüktür. Zor zahmetli bir mücadelenin sonucu olacaktır. Bu, ülkücü olmanın kaçınılmaz bir bedelidir. Tehlike ne kadar yakın olursa olsun, taşıdığımız milli şuur öfkemizi bastırmak zorundadır. Milliyetçilik sevgisi bizim tekelimizde değildir. Herkes milliyetçi olabilir. Ülkücü milliyetçiyim diyen kim varsa ana kucağı MHP'dir. MHP sadece Türkiye'yi değil tüm soydaşlarımızı küresel kargaşadan kurtaracak bir temsilcidir.

Haberin Devamı

Biz dersimizi tarihten aldık. Bu nedenle bugüne kadar devam eden partimiz, günlük siyasete alet olmamıştır. Bizim hedeflerimiz büyüktür. Zor zahmetli bir mücadelenin sonucu olacaktır. Bu, ülkücü olmanın kaçınılmaz bir bedelidir. Tehlike ne kadar yakın olursa olsun, taşıdığımız milli şuur öfkemizi bastırmak zorundadır. Milliyetçilik sevgisi bizim tekelimizde değildir. Herkes milliyetçi olabilir. Ülkücü milliyetçiyim diyen kim varsa ana kucağı MHP'dir. MHP sadece Türkiye'yi değil tüm soydaşlarımızı küresel kargaşadan kurtaracak bir temsilcidir.

"TÜRKİYE'NİN DEVREDE OLMASI ÇOK BOYUTLU DIŞ POLİTİKASININ GÖSTERGESİDİR"

Pakistan'daki demokrasi ayıplarını üzülerek izliyoruz. Küresel tahakkümün yanı sıra, giderek tüm dünyayı etkisi altına alması, Türkiye'nin sorumluluğunu artırmaktadır. Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan savaşan bir anca çözüme ulaşması samimi dileğimizdir. Küresel hakimet mücadelesi mazlumların canı pahasına sürmektedir. ABD Ukrayna'nın savaşı kazanacağını açıklayarak kan akmasına hizmet etmektedir. Türkiye'nin devrede olması aktif ve çok boyutlu dış politikasının göstergesidir.

Türkiye barış konusunda nettir. Rusya ile Ukrayna arasında kanlı mücadelenin devamını arzulayan hiçbir ülke iyi niyetli görülemez. Esas gündem ve temini zor olan hedef ateşkesin sağlanmasıdır. ABD ve Birleşik Krallık bunun olmaması için her türlü şeyi yapabilecek cibiliyettedir. Fırsatı ganimete çeviren mihraklar yoğun mesai içerisindedir. Kazanan barış ve sağ duyu olacak. Türkiye'nin de bu sürece katkı vereceğine inancımız tamdır.

2023 yılında Cumhur İttifakı’nın kesin zaferinden başka hiçbir siyasi sonuç bizim susuzluğumuzu dindiremez. Alınan mesafe ve gidişat bu kutlu hedefi işaret etmektedir.