Cumartesi Postası Sizin ağacınız hangisi?

Sizin ağacınız hangisi?

Paylaş
Sizin ağacınız hangisi?

Güçlü müsünüz, yoksa romantik mi? Yaratıcı mısınız ya da özgürlüğünüz için her şeyden vazgeçebilecek kadar kararlı mı?Doğduğunuz güne göre ait olduğunuz ağacı bulun, o size kim olduğunuzu söylesin...

DOĞDUĞUNUZ GÜNE GÖRE AİT OLDUĞUNUZ AĞACI GÖRMEK İÇİN YANDAKİ "GALERİ OLARAK GÖSTER"E TIKLAYINIZ

Elma- Aşk

Çok cazibeli, düzgün vücut yapısına sahip, sevimli, atak, maceraperest, duygulu ve her zaman aşık! Aurasından yayılan hoşluk belirgin, sadık ve cömert bir partner, günü yaşayan, filozofik ve hayal gücü çok gelişmiş, bilimsel konularda yetenekli.

Köknar- Gizem

Güzel olan her şeyi sevebilen, sakin ve gizemli, alışılagelmişin dışında farklı tatlara ve zevke sahip, egoizmini çok iyi kamufle edebilen, dingin, yetenekli ve son derece hırslı, sayısız arkadaşa sahip. Aşıklarının sayısı da az değil. Modern ve güvenilir yapısına rağmen düşmanı çok.

Kara ağaç- Asil ve dakik

Hoş görünümlü, modaya uygun ve zevkli giyinebilen, yanlışları affetmeyen, neşeli, liderliği sevmesine rağmen asla emir vermeyen, dürüst ve sadık bir eş, her seviyedeki insanla kolayca ilişki kurabilen, insanları anlama konusunda duyarlı, asil düşünce yapısına sahip, pratik, şakacı ve şaka anlayış kabiliyeti çok yüksek.

Fındık- Olağanüstü

Çok anlayışlı, çarpıcı, insanları nasıl etkileyebileceğini çok iyi bilen, sosyal yönden iyi bir savaşçı, popüler, kaprisli ama vazgeçilmez aşık, dürüst, toleranslı, adalet duygusu gelişmiş.

Selvi- Dürüst

Kuvvetli, adale yapısı düzgün, adaptasyonu yüksek, hayatın verdiklerini almasını bilen, iyimser, mutlu görüntü veren, bilgi ve paraya ihtiyaç duyduğu ölçüde önem verir, yalnızlıktan nefret eder, aşk hayatında doyumsuz, tez canlı, dikkatsiz, karışık, sadık ve dürüst.

Kavak- Kararsız

Çok hoş görünümlü, gerektiğinde cesur, çevresinin hoş ve iyi niyetli olduğundan emin olmak isteyen, çok seçici, sık sık yalnız kalmaya ihtiyaç duyan, çok kinci, doğal yapısı artistik, iyi organizatör, felsefeyle ilgili, sahip olduğu her statüde güvenilir, ortaklarını ciddiye alır.

Sedir- Sırdaş

Az rastlanır güzellikte, nasıl uyum sağlayacağını bilen, sağlığı yerinde, özel hayatını denetim altında tutabilen, sabırsız, insanları etkilemekten hoşlanan, çok yetenekli, çalışkan, iyimser, gerçek aşkı bekleyen ve çabuk karar verebilen.

Çam- Titiz ve detaycı

Beraberliklerinde kendine uygun olanı arar, çok kuvvetli ve titizdir. Hayatını nasıl rahat geçirebileceğini çok iyi bilir. Çok aktif, doğal, iyi arkadaş fakat dost seçiminde dikkatli. Kolayca aşık olur, büyük hayal kırıklıkları yaşasa da en ideali bulmaya çalışır. Güven verir ve pratiktir.

Salkım söğüt- Melankolik

Güzel fakat tamamen melankolik. Cazibeli, güzel ve lezzetli şeylere düşkün. Kendini başkalarının yerine koyabilme yeteneğine sahip, düş kurucu, kaprisli, dürüst, aşkta fedakar fakat gerçek aşkı bulma ihtimali zor, ilham verici olmasına rağmen birlikte yaşanılması güç.

Üvez- Hassas

Affetmez, egoist olmayan karakter ve özgür ruhlu, artistik, duygulu, iyi dost, şikayet etmesi gereken zamanlarda bile dikkatli ve sabırlı, son derece karizmatik.

Akağaç-Özgür düşünceli

Sıradan değil, hayal gücü çok gelişmiş, orijinalite ve çarpıcı buluşlar, yeni deneyimlere ve bilgiye açık, gösterişli ama muhafazakar, onurlu, kendine saygılı, iyi hafızası ve kolay öğrenme yeteneği ile yaratıcı, eksiksiz aşk hayatı ve insanları etkileme arzusuyla özgürlükten vazgeçmeyen biri.

Ceviz- Kıskanç ve egoist

Sert, ilginç, tezatlarla dolu, sıkça egoist, kendi isteği için yakınındaki insanların hayatlarına müdahale edebilen ve ufku çok dar, beklenmedik reaksiyonlar, bitmek bilmeyen istekler ve ihtiras, esnekliği bilmeyen zor ve anlaşılması güç bir partner, hünerli bir stratejist, kıskanç ve uzlaşılması zor.

Kestane- Dürüst

Alışılmamış güzellik, etkileyici olma kaygısından uzak, adalet duygusu son derece gelişmiş, diplomat olarak doğmuş, asabi ve hassas, zaman zaman içe dönük, zaman zaman usta bir oyuncu, duygularını anlamak güç, bir kere sever. Kendine uygun eş bulması zor.

Dişbudak- İhtiraslı

Aktif, zafere koşan, adaptasyonu kuvvetli, eleştiriye tahammüllü, entelektüel, hırslı, yetenekli, kaderiyle oyun oynamayı sever, sadık ve şefkatli bir eş, zaman zaman aklı aşkın önüne geçebilecek kadar kararlı ve kuvvetli, evliliği ciddiye alır.

Ihlamur- Şüpheci

Hayatın bütün kötü yanlarını kendinden kolayca uzaklaştırmaya çalışan, yaşamı olduğu gibi kabul edebilen, kavga ve stresten nefret eden, işçiliğe karşı, tembellik ve aptallığa tahammülsüz, yumuşak ve arkadaşlarına karşı çok fedakar, çok yetekenekli ancak sahip olduğu yeteneği gerçekleştirmesi için gereken teknik donanımı eksik. Çok kıskanç, çok sadık.

Keçiboynuzu- Damak zevki gelişmiş

Sakin ve huzur verici güzelliğe sahip, görüntü ve şekil hayatında etkili rol oynuyor. Hayatını mümkün olduğunca kolay yaşamayı başarabilen, organizatör, lider, öz disiplini gelişmiş, zarif, duygusal aşık, rüyalarında bile entelektüel ve sıra dışı aşık, çok bilinçli, kararlarında etki altına girmeyen kuvvetli karakter.

İncir- Hassas

Çok güçlü, özgür, tartışmaya izin vermez, hayatı, hayvanları ve çocukları sever, bir parça kelebek ruhlu, şaka anlayışı gelişmiş ve esnek, pratik zekası ve yeteneği çok yönlü.

Meşe- Doğal

Cesur ve kuvvetli, özgür, hassas, aşk hayatı istikrarlı, ayakları yere sağlam basan ve çok seksi.

Huş ağacı- Zarif ve çekici

Zarif, cazibeli, dost, sakin ve güven verici aşk hayatını sever, hayal gücü sınırsız, biraz hırslı, sakin ve uygun atmosferde son derece yaratıcı.

Zeytin- Bilge

Güneşi seven, ılık ve yumuşak iklimlerde yaşamaktan hoşlanan, yumuşak karaktere sahip, hoşgörülü, dengeli, sevimli, adalet duygusu çok gelişmiş, bilgili, insanlarla iletişim kurmaktan mutluluk duyan, kıskançlık hissi çok az, okumaya düşkün.

Kayın- Yaratıcı

Duyguları gelişmiş, görüntüye önem veren ve kariyerine düşkün, iyi bir organizatör, lider, gereksiz risklere girmez, makul, gösterişli ilişkilerden hoşlanan, spor ve diyet yaparak formunu korumaya azami özen gösteren, para harcarken dikkatli.

5

Haberin Devamı