Spor Skandala rağmen Rooney

Skandala rağmen Rooney

Paylaş
Skandala rağmen Rooney

İngiliz basını, Fabio Capello'nun İsviçre maçında Wayne Rooney'ye forma vermekte ısrarlı olduğunu yazdı

Gazetelerde özel hayatıyla ilgili çıkan haberlerin ardından İsviçre’ye götürülmemesi gündeme gelen 24 yaşındaki yıldız futbolcuyu kadroya alan İtalyan teknik adamın, 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri (G) Grubu’nda bugün yapılacak İsviçre maçında golcü oyuncudan yararlanacağı belirtildi.

Capello, Manchester Unitedlı yıldızın antrenmanlarda çok iyi olduğunu belirterek, "Performansının Wembley’deki gibi olacağını umuyorum. Kendisiyle konuştum ve oynamaktan mutlu olacak. Oyuncuların özel hayatlarına değil, oyuna odaklandık" diye konuştu.

ROONEY'İN BAŞI DERTTE

Milli takım kaptanı Steven Gerrard ise "Saha dışında birtakım sorunları olabilir ama onun iyi oynamasını engelleyeceğini düşünmüyorum. Wayne önemli bir karakter, klas bir oyuncu. Sahaya çıktığı her zaman Rooney’den büyük bir performans bekliyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Fabio Capello daha önce, Chelseali John Terry’nin, Manchester City’de forma giyen Wayne Bridge’in eski sevgilisiyle ilişkisinin basına yansımasının ardından John Terry’yi milli takım kaptanlığından almıştı.

İngiltere, Wayne Rooney’nin iyi bir performans sergilediği gruptaki ilk maçında Bulgaristan’ı, Wembley Stadı’nda 4-0 yenmişti.

Haberin Devamı