Gündem Slovakyalı güzel tacını taktı

Slovakyalı güzel tacını taktı

Paylaş
Slovakyalı güzel tacını taktı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bu yıl üçüncüsü düzenlenen 'Miss World League of Beauty and Fashion 2012'de birinciliği Slovakyalı Michaela Gaparovicova elde etti

Ermenistan vatandaşı Ashot Khactryan tarafından organize edilen ’Miss World League of Beauty and Fashion 2012’ yarışmasına katılan güzeller, Bodrum’un Akyarlar Köyü’ndeki Camelot Boutique Otel’de bir haftalık kamp dönemi geçirdi.

Yarışma, otelin havuz başında düzenlenen gala gecesi ile sona erdi. Yarışmanın jüri üyeleri arasında oyuncu Oktay Kaynarca ve geçen yılın birincisi Rus model Ekaterina Grushanina da yer aldı. Kaynarca’nın güzelleri dikkatle incelediği ve karar vermekte zorlandığı görüldü.

Yarışmada güzeller, ilk olarak ulusal kıyafetleri ile podyumda boy gösterdi. Modeller, daha sonra bikinili olarak podyuma çıktı. Gecede sahnelenen Latin dansları da büyük ilgi gördü.

Ermeni modacı Kevork Shadoyan’ın son kreasyonu için tasarladığı kıyafetler, gala gecesinde düzenlenen defile ile tanıtıldı. Defilenin sonunda, Shadoyan’ın tasarladığı gelinliği, yarışan güzeller tanıttı.

Shadoyan, modellerle birlikte yarışmayı izleyenleri selamladı. Gece kıyafetleriyle de podyuma çıkan modeller, şıklıkları ile göz doldurdu.

Yarışmanın sonunda dereceye giren güzelleri Ashot Khactryan açıkladı. Yarışmada birinciliği Slovakya’dan katılan Michaela Gaparovicova kazandı. İkinciliği Belarus’tan 22 yaşındaki Lyuba Yakovina, üçüncülüğü Brezilya’dan 25 yaşındaki Natalia Portugal, dördüncülüğü Portekiz’den 19 yaşındaki Yanine Dasilva Dossantos ve beşinciliği Kazakistan’dan 23 yaşındaki Zinaida Udalova elde etti.

Slovakyalı model Gaparovicova, 28 Ekim’de Filipinler’de yapılacak Dünya Güzellik Yarışması’na katılarak ülkesini temsil etme hakkı kazandı. Yarışmanın sonuçlarının açıklanması ile, dereceye giren 5 güzel, kutlama pastasını kesti.

Nilüfer KANDIRMIŞ/DHA