Spor Sneijder: Chelsea'yle hiç görüşmedim

Sneijder: Chelsea'yle hiç görüşmedim

Paylaş
Sneijder: Chelsea'yle hiç görüşmedim

Wesley Sneijder, Chelsea'nin menaceri Jose Mourinho ile sürekli görüştüğünü söyledi, “Ancak bu sohbetimizde transfer hiç konuşulmadı. Ben Galatasaray'da çok mutluyum” ifadelerini kullandı

Hollandalı yıldız, dün sabah idmanında önce basın mensuplarıyla bir araya geldi, önemli açıklamalar yaptı. Çalışmaların çok iyi geçtiğini belirten Sneijder, “Yoğun bir tempoyla hazırlanıyoruz. Hem kendi performansımdan hem takımın performansından gayet memnunum. Bence çok iyi bir başlangıç yaptık. Çok çalışıyoruz. Antrenmanlarımız zorlu ve yoğun geçiyor; ama lig ağustosta başlıyor o yüzden çalışmalara devam etmemiz gerekiyor” dedi.

‘10 NUMARAYA SEVİNDİM’

29 yaşındaki oyuncu, Melo’nun 10 numarayı vermesine çok sevindiğini dile getirdi. Wesley Sneijder, bir gazetecinin sorusu üzerine Galatasaray’ı tercih etmekle doğru bir karar verdiğini belirterek, “Geçen sene gerçekten zor bir sezondu. Biliyorsunuz uzun bir dönem oynamamıştım. Ve zor bir lige gelmiştim. Kolay değildi ilk dönem. Bir adaptasyon süreci oldu. Ondan sonra yaşadığım bir sakatlığım vardı. O yüzden tam olarak takıma yüzde yüzümü verememiştim. Benim istediğim Galatasaray’a yüzde yüzden de fazlasını vermek. Taraftarlar bana inanılmaz güveniyor. O yüzden fazlasını vermek istiyorum. İnter’den sonra daha önceki röportajlarımda bu söylediğim gibi İnter’den sonra kariyerimde bir adım daha ileri atmak istiyordum. Ve Galatasaray’la da bunu başardığımı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

‘MOURINHO'YLA DOSTUZ’

Sneijder, Chelsea’yle tranfser görüşmesi yaptığı iddialarına da açıklık getirerek, “Mourinho’yla sürekli görüşüyorum. Ancak bu görüşmeler arkadaşlıktan öte değil. Transferim ya da Chelsea’ye gideceğime dair hiçbir şey konuşmadık. Galatasaray’da mutluyum” diye konuştu.

Haberin Devamı