Spor Sneijder giderse Tevez gelecek

Sneijder giderse Tevez gelecek

Paylaş
Sneijder giderse Tevez gelecek

Inter'in Hollandalı futbolcusu Wesley Sneijder'in takımdan ayrılması durumunda, kadroya Arjantinli golcü Carlos Tevez'i katmayı düşündüğü ileri sürüldü

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United’ın FC Inter’de forma giyen hücuma yönelik orta saha oyuncusu Wesley Sneijder ile ilgilenmesi İtalyan takımının, bir ’B’ planı yapmasına neden oldu.

"Il Corriere dello Sport" gazetesinin haberine göre, 27 yaşındaki Sneijder’in mavi-siyahlı kulüpten ayrılması durumunda, başkan Massimo Moratti’nin takıma Manchester City’den ayrılmak istediği bilinen Carlos Tevez’i taraftarına armağan etmek istediği belirtildi.

Tevez’in FC Inter Başkanı Moratti’nin hayallerindeki isim olduğu ifade edilen haberde, Manchester United’ın Sneijder için ödeyeceği 40 milyon Euro'yu Arjantinli golcünün transferinde kullanacağı bildirildi.

Brezilya’nın Corinthians kulübünün de Tevez ile ilgilendiği kaydedilirken, Arjantinli golcünün Inter’e daha sıcak baktığı iddia edildi.

Carlos Tevez’in FC Inter ile ortak bir anlaşma zemininde buluştuğu, yıldız futbolcunun da İngiltere’den ayrılmak istemesi gibi nedenlerin yanı sıra, Manchester City’nin İspanya’nın Atletico Madrid takımından ayrılacağını duyuran bir başka Arjantinli golcü Sergio Agüero Kun ile ilgilenmesinin bu transferin gerçekleşme ihtimalini arttırdığı dile getirildi.

Haberin Devamı