Spor So Foot Beşiktaşlı Tolgay Arslan'ı göklere çıkardı!

So Foot Beşiktaşlı Tolgay Arslan'ı göklere çıkardı!

Paylaş
So Foot Beşiktaşlı Tolgay Arslan'ı göklere çıkardı!

Fransızların yüksek tirajlı futbol dergilerinden So Foot, resmi internet sitesi aracılığıyla Beşiktaşlı Tolgay Arslan hakkında bir makale yayımladı. Makalede Siyah Beyazlı futbolcudan övgüyle söz edildi.

Fransızların yüksek tirajlı futbol dergilerinden biri olan So Foot, resmi internet sitesi aracılığıyla yayımladığı bir makalede Beşiktaşlı Tolgay Arslan'ı göklere çıkardı.

"Tolgay Arslan, Gürültü ve Öfke" başlıklı yazıda Siyah-Beyazlı futbolcunun kariyer hikayesi anlatılırken yıldız oyuncunun yeteneğinden övgüyle bahsedildi.

BİR MAÇTA 10 GOL!


Makalede Tolgay'ın henüz U7 takımında yeteneğini göstermeye başladığına vurgulanırken o dönemki takım arkadaşı André Hartmann'ın şu sözüne yer verildi:

"Başlama vuruşundan sonra topu hemen ona atardık ve golden önce 5-6 oyuncuyu çalımlardı. Hatta onun 10 gol attığı bir maçı 20-0 kazanmışlığımız bile vardır."

BAYERN'İ İYİ TANIYOR!


Yazıda ayrıca Tolgay'ın Hamburg'da yaşadığı Bundesliga deneyimi de hatırlatılarak yıldız futbolcunun bu akşam karşılaşacakları Bayern Münih'i en iyi tanıyan isim oldu belirtildi.

Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezon Benfica'yla kendi evinde oynadığı maçı 3-0 geriye düşmesine rağmen çevirdiğini yazan So Foot, bu maçın mucizeye inanmak için yeterli olduğunu yazdı.

Haberin Devamı