Antalya Şoförler Odası Başkanı Özçelik'ten Manavgat için birlik çağrısı

Şoförler Odası Başkanı Özçelik'ten Manavgat için birlik çağrısı

Paylaş
Şoförler Odası Başkanı Özçelik'ten Manavgat için birlik çağrısı

Şoförler Odası Başkanı Özçelik'ten Manavgat için birlik çağrısı

ANTALYA,(DHA) - MANAVGAT'ın yaralarının sarılması için çağrıda bulunan Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Niyazi Özçelik, "Milletimiz bu zor günleri de el ele vererek aşmayı başaracaktır" dedi.
Manavgat yangınının bölgede çok ciddi zararlara yol açtığını ifade eden Başkan Özçelik, "Hayata Etkili Afet Bölgesi" ilan edilen ilçe için tüm vatandaşları birlik olmaya davet etti. Yangından olumsuz etkilenen ilçedeki ihtiyaçların karşılanması için seferberlik başladığına değine Özçelik, "Milletimiz tarih boyunca ortaya koyduğu destansı dayanışmalara bir yenisini Manavgat'ta eklemekte. Yangının ilk gününden bu tarafa 7'sinden 70'ine onlarca vatandaşımız ilçe için seferber olmuş durumda. Bölge için belirtilen ihtiyaçlara tüm insanlarımız elinden geldiğince yardım ediyor. Milletimiz bu zor günleri de el ele vererek aşmayı başaracaktır" dedi.
TAHLİYELERE GÖNÜLLÜ KATILDILAR
Afet bölgesindeki vatandaşların yanında olduklarını aktaran Başkan Özçelik, "Odamız ve üyelerimiz tüm gücüyle sahada yer almaktadır. Afet koordinasyon merkezince tarafımıza ulaştırılan her türlü talebe cevap vermek için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Yangın bölgesinde gerçekleştirilen tahliyelere yardımcı olmak için onlarca üyemiz direksiyon başına geçti. Özellikle nakliyeci esnaflarımız kamyonet ve kamyonlarıyla riskli bölgelerde yer alan vatandaşlarımızın tahliyesi, hayvanların ve eşyaların nakliyesi için gece, gündüz demeden mücadele veriyor. İhtiyaç duyulması halinde bölgeye hareket etmeye her zaman hazır olduğumuzu belirtmek isterim" diye konuştu.
'DESTEKLER DEVAM ETSİN'
Sahada mücadele eden oda üyelerinin yanısına diğer oda üyelerinin de Manavgat'taki duruma seyirci kalmadığını sözlerine ekleyen Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Niyazi Özçelik, şöyle konuştu:
"Tüm üyelerimize buradan teşekkürlerimi iletiyorum. Üyelerimiz, sadece tahliye ve nakliye çalışmalarında yer almakla kalmadı. Bölgeye gidemeyen üyelerimiz de başlattığımız yardım kampanyasına destek verdi. Üyelerimizin desteğiyle temin edilen gıda, giyim, barınma ve hayvan yemi gibi ihtiyaçlar bölgeye sevk edilmeye devam ediyor. Üyelerimizden ve tüm yurttaşlarımızdan ricam, Manavgat'a destek olmaya devam edelim. Gerek STK'lar aracılığıyla gerek Antalya Valiliği tarafından açılan yardım kampanyasıyla bölgenin yaralarını sarmayı sürdürelim."

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı