Yemek Soğan çorbası tarifi: Soğan çorbası nasıl yapılır?

Soğan çorbası tarifi: Soğan çorbası nasıl yapılır?

Paylaş
Soğan çorbası tarifi: Soğan çorbası nasıl yapılır?

Soğuk havalarda içinizi ısıtacak ve size hastalıklara karşı korunmada yardımcı olacak soğan çorbası tarifi oldukça lezzetli bir tariftir. Evde soğan çorbası tarifini oldukça pratik bir şekilde hazırlayabilir ve şık sunumlar eşliğinde servis edebilirsiniz. Eğer soğan çorbası nasıl yapılır merak ediyor yada soğan çorbası tarifi arıyorsanız "soğan çorbası tarifi, soğan çorbası nasıl yapılır" haberimize göz atın.

Sağlıklı bir çorba tarifi arıyorsanız soğan çorbası tarifi tam size göre bir tarif olacaktır. oldukça lezzetli olan soğan çorbası tarifi evde kısa sürede hazırlayabileceğiniz çorbalardan birisidir. Eğer soğan çorbası tarifi arıyorsanız ve soğan çorbası nasıl yapılır merak ediyorsanız "soğan çorbası tarifi, soğan çorbası nasıl yapılır" haberimize göz atın.

Haberin Devamı

Soğan çorbası tarifi

Soğan çorbası malzemeleri

- 2 litre et suyu

- 5 - 6 adet soğan

- 4 silme yemek kaşığı tereyağ

- 1 bardak rendelenmiş kaşar peyniri

- 7 adet tost ekmeği

Soğan çorbası yapılışı

Soğan ayıklanıp ince ince dilimler halinde kesilir. Yağla birlikte açık pembe renkte kavrulur. Et suyu ekleyip 20 dakika orta ateşte pişirilir. Ekmek dilimlerine kaşar peynir serpiştirilip fırında kızarana kadar pişirilir. Daha sonra kare şeklinde küçük parçalara bölünür. Çorbaları tabaklara alıp üzerine hazırlanan ekmekten koyun ve servis edilir.