Spor Şok iddia: Aysal'dan sonra Prandelli de bırakıyor

Şok iddia: Aysal'dan sonra Prandelli de bırakıyor

Paylaş
Şok iddia: Aysal'dan sonra Prandelli de bırakıyor

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın 25 Ekim'deki kongrede aday olmayacağını açıklamasının ardından İtalyan basınından şok bir iddia geldi

Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Başkan Ünla Aysal'ın dün gece 25 Ekim'de yapılacak olan başkanlık seçimlerinde aday olmayacağını açıklamasının ardından teknik direktör Cesare Prandelli'nin de takımdan ayrılacağı iddia edildi.

Seçimlerde adaylığını ilk koyan isim olan Alp Yalman'ın, ligdeki başarısız futbola dur demek için teknik direktörlük görevine Mustafa Denizli'yi getirmek istemesi üzerine, Prandelli'nin bu ortamda daha fazla devam etmeyi doğru bulmadığı gelen haberler arasında.

Başkan Ünal Aysal'ın görev süresi dolana kadar (1 ay) takımın başında kalıp, daha sonra ayrılmayı düşünen Prandelli'nin kararında bu süreçte alınacak sonuçlar da etkili olacak.

Ünal Aysal'ın da açıkladığı üzere Galatasaray'ın Prandelli ile imzaladığı sözleşmede, herhangi bir ayrılık durumunda tazminat ödeme gibi bir yükümlülüğün bulunmaması da bu ayrılığın gerçekleşme ihtimalini arttıran bir başka durum olarak göze çarpıyor

Haberin Devamı