Spor Şok iddia! Şenol Güneş istifa mı etti?

Şok iddia! Şenol Güneş istifa mı etti?

Paylaş
Şok iddia! Şenol Güneş istifa mı etti?

Bugün Fanatik gazetesi ilgin bir iddia ortaya attı. Şenol Güneş'in olaylı Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan gelişmeler nedeniyle istifa ettiği öne sürüldü. Fikret Orman'ın da görevi bırakabileceği söylendi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda geçen haftalarda son yılların en olaylı derbisi oynandı. Fenerbahçe 2-2'lik karışılaşmanın rövanşında kendi evinde Beşiktaş'ı ağırladı. Maçın ikinci devresinde saha karıştı, Şenol Günel'in başına yabacı cisim atıldı ve tecrübeli teknik adam hastaneye kaldırıldı. Maç tatil edildi. Bu gelişme sonrası TFF kararını açıkladı ve maçın kaldığı yerden devam edeceğini duyurdu.

BEŞİKTAŞ MAÇA ÇIKMAYACAĞINI DUYURDU

TFF'nin verdiği karar sonrası Beşiktaş Kulübü açıklama yaparak Ziraat Türkiye Kupası yarı finaline çıkmayacaklarını belirtti. Bu karar sonrası ortalık karıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın devreye girdiği iddia edildi fakat camia bu iddiları yaalanladı.

ŞENOL GÜNEŞ İSTİFA MI ETTİ?

Bugün Fanatik gazetesinde ilginç bir iddiayı ortaya atıldı. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in istifa ettiği söylendi. Karşılaşmaya saatler kala Ümraniye’de Başkan Fikret Orman’la biraraya gelen Güneş’in, Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe’yle oynadıkları olaylı maç ve sonrasında gelişen olaylar sebebiyle yıprandığını ve görevini bırakma kararı aldığı öğrenildi.

BEŞİKTAŞ'TAN AÇIKLAMA

Beşiktaş'ın resmi internet sitesinden iddiaya açıklama geldi. JKulüp iddiaların gerçeği yansıtmadığını dile getirdi.

Haberin Devamı