Sandıklı Sokak Futbol Turnuvası sona erdi

Sokak Futbol Turnuvası sona erdi

Paylaş
Sokak Futbol Turnuvası sona erdi

Sokak Futbol Turnuvası sona erdi

Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı ilçesinde bu yıl ikincisi düzenlenen Sokak Futbol Turnuvası sona erdi.
Sandıklı Belediyesi, SANJİM Spor Kulübü ve Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Belediye Meydanı'nda 'Ekrana değil akrana koş' adlı Sokak Futbol Turnuvası düzenlendi. 6- 12 yaş aralığında 100 futbolcunun katıldığı turnuvada 5'erli gruplar halinde 20 takım mücadele etti. Cumartesi günü başlayan turnuva dün gece final müsabakalarıyla sona erdi. Turnuvada üç farklı yaş kategorisinde yapılan maçlarda Akdağ, Sokak Star ve Ayyıldız takımları birinci oldu. Final karşılaşmalarını izleyen Kaymakam Eflatun Can Tortop, Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Şükrü Ülgüner ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Abdullah Ender Erdoğmuş başarılı olan takımlara ödüllerini verdi.
Spora önem verdiklerini belirten Kaymakam Eflatun Can Tortop, "Takımlarımızı ve çocuklarımızı tebrik ediyorum. Bundan sonraki hayatlarında da spora zaman ayırmalarını diliyorum. Çocuklarımızın tabletten ve bilgisayardan uzak, akranlarıyla birlikte zaman geçirmelerini diliyorum" dedi.
Çocuklara sporu sevdirmek için önemli bir adım attıklarını belirten Belediye Başkanı Mustafa Çöl, "'Ekrana değil akrana koş' projemiz sevgili çocuklarımızla hayat buldu. 20 takım ve 100 çocuğumuz ile 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'mızda muhteşem yaz akşamı etkinliği gerçekleştirdik. Çocuklarımızı tabletten, bilgisayardan, dijital oyunlardan uzaklaşıp, sokakta akranlarıyla buluşturduk. Sanal bağımlılık ve obeziteden sporla kurtuluyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı