Yıldırım Sokak hayvanları, Yıldırım Belediyesi ile güvende

Sokak hayvanları, Yıldırım Belediyesi ile güvende

Paylaş
Sokak hayvanları, Yıldırım Belediyesi ile güvende

Sokak hayvanları, Yıldırım Belediyesi ile güvende

Halil ÖZÇOBAN/BURSA'da Yıldırım Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Ekipleri, 2021 yılının ilk üç ayında 2 bin 812 sokak hayvanını tedavi ederken, 130 hayvanında sahiplendirilmesine öncülük etti.

Yıldırım Belediyesi, sokak hayvanlarına şefkat elini uzatarak sevimli dostlarının barınması ve tedavisinin yapılmasının yanı sıra onları sahiplendirerek yeni yuvalarına kavuşturuyor. Yaptığı hizmetlerle sokaktaki dostlarının ihtiyaçlarını önceleyen Yıldırım Belediyesi, Cumalıkızık Sahipsiz Hayvan Bakım Evi ve Tedavi Merkezi’nde 2020 yılında 7 bin 905 hayvanın tedavisi edilmesini, 326 hayvanın da yeni yuvalarına kavuşmasını sağladı. 2021 yılının ilk üç ayında ise 2 bin 812 hayvanın tedavi edilmesini sağlarken, 130 hayvanı da sahiplendirerek yeni yuvalarında rahat bir yaşama kavuşmasına öncülük etti.

ONLARIN HEPİMİZE İHTİYACI VAR

Şehirdeki her canlıya değer verdiklerini vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, tüm canlıların yaşam hakkının bulunduğu ve herkesin bu hakka saygı duyması gerektiğini belirtti. Başkan Oktay Yılmaz, “Sokaktaki dostlarımızın daha elverişli koşullarda yaşaması için onları sahiplendirmemiz çok önemli. Bize ihtiyacı olan her can için ekiplerimiz sahada ciddi çalışmalar sürdürüyor. Sizden ricamız şehrimizin sessiz sakinlerine sizlerde gönüllerinizi açın. Onların hepimize ihtiyacı var” ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı