Alanya Sokak hayvanlarına kısıtlamada özel ilgi

Sokak hayvanlarına kısıtlamada özel ilgi

Paylaş
Sokak hayvanlarına kısıtlamada özel ilgi

Sokak hayvanlarına kısıtlamada özel ilgi

ALANYA, (DHA)- ALANYA Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, 17 günlük sokağa çıkma kısıtlamasında sokak hayvanlarının tüm ihtiyaçlarını karşılamak için seferber oldu.
Alanya Belediyesi, 17 günlük tam kapanma döneminde hayvanseverler ve gönüllüler ile sahipsiz sokak hayvanlarının beslenmesine yönelik faaliyetlerine devam ediyor. Doğu, batı ve merkez mahallelerde bulunan kedi evleri ve beslenme noktaları kısıtlama boyunca Alanya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne bağlı veteriner hekimleri, hayvan bakım görevlileri ve gönüllü vatandaşlar tarafından ziyaret edilerek kontrol ediliyor. Sokak hayvanlarının mama ve su ihtiyaçları karşılanıyor.
BESLENME DESTEĞİ KISITLAMA BOYUNCA DEVAM EDECEK
Kısıtlama boyunca kedilerin ve diğer sokak hayvanlarının sağlığının, güvenliğinin ve beslenme şartlarının korunması adına çalıştıklarını belirten Alanya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Saim Kanlı, "Belediyemiz ve gönüllülerimizin destekleriyle temin edilen mamaları, sokak hayvanlarımıza ulaştırıyoruz. Doğu, batı ve merkezde oluşturduğumuz kedi parkları ve beslenme noktaları düzenli olarak temizlenerek gerekli bakım-onarımları yapılıyor. Kısıtlama boyunca da sokak hayvanlarını besleme çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı