Türkiye (Son Dakika) Sokak ortasına tuvaletini yaptı, dayak yemekten son anda kurtuldu

Sokak ortasına tuvaletini yaptı, dayak yemekten son anda kurtuldu

Paylaş
Sokak ortasına tuvaletini yaptı, dayak yemekten son anda kurtuldu

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, motosikletinden inerek çevredeki esnafın gözü önünde bir otomobilin arkasına geçip tuvaletini yapan kimliği belirsiz kişi dayak yemekten son anda kurtuldu.

Olay dün, saat 16.30 sıralarında Tepe Mahallesi 31 Sokak üzerinde meydana geldi. Bir iş yerinin güvenlik kamerasına takılan olay ’pes’ dedirtti. Sokakta motosikletiyle giden bir kişi, aniden yol ortasında durarak motosikletinden indi.

Haberin Devamı

DEMİR BORULARLA GELDİLER...

Park halindeki bir aracın arkasına geçen kişi, tuvalet ihtiyacını gidermeye başladı. Bu sırada tuvaletini yapan kişiyi gören çevredeki esnaf ellerinde demir borularla dışarı çıkarak tartışmaya başladı.

BİR ESNAF SOPA İLE OMUZLARINA VURDU

Güvenlik kameraların kaydettiği anlarda esnaf vatandaşlar kimliği belirsiz kişiyi uyararak gitmesini istedi. Fakat görüntülerdeki kişi esnafların uyarısına tepki gösterince, sinirlenen bir esnaf sopa ile omzuna vurdu. Bunun üzerine, alkollü olabileceği düşünülen kimliği belirsiz kişi motosikletine binerek sokaktan uzaklaştı.

KAMERAYA YANSIDI

Yaşanan olay bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, kimliği belirsiz kişi motosikleti ile sokaktan geçerken bir anda duruyor ve park halindeki bir aracın arkasına geçiyor. Ayrıca görüntülerdeki kişinin tuvalet ihtiyacını giderdiği görülüyor. Olayı gören esnafların dışarı çıkışı ve tuvaletini yapan kişi ile tartışmaları da görüntülerde yer alıyor.

Haberin Devamı