Türkiye (Son Dakika) Sokak ortasında 7 ceset!

Sokak ortasında 7 ceset!

Paylaş
Sokak ortasında 7 ceset!

Meksika'nın Uruapan kentinde başlarından vurularak öldürülmüş yedi erkek, sokak ortasında sandalyelere oturtulmuş bir halde bulundu

Uyuşturucu kartellerinin neden olduğu şiddet, Meksika’da kan dökmeye devam ediyor. Ülkenin batısındaki Michoacán eyaletinin başkenti olan Uruapan’da, sokak ortasında yedi erkeğe ait ceset bulundu.

Haberin Devamı

Cesetler, başlarından vurulmuş halde, yan yana dizilmiş sandalyelere oturtulmuş bir şekilde bulunurken, bazılarının göğsünde tehdit içerikli mesaj yer aldığı belirtildi.

SkyNews haberine göre; tehdit mesajlarından birinde “Uyarı: Bu durum tüm haydut, yankesici, tecavüzcü, haraççı ve gapçıların başına gelecektir” ifadesi yer aldı.

70 BİN KİŞİ ÖLDÜ

Öldürülen kişilerin, şehirdeki bir araba yıkayıcısında çalıştığı belirtilirken elleri, ayakları bağlı ve başlarına çuval geçirilmiş olduğu görüldü.

Kentin en işlek caddelerinden birine bırakılan kimliği bilinmeyen erkeklerin neden öldürüldüğü bilinmiyor. Cesetlerin sabaha karşı yerel saatle 05.30 sularında fabrikanın yakınlarında bulunduğu belirtildi.

Uyuşturucu şiddetinin, 2006’dan bu yana 70 bin insanın hayatına mâl olduğu düşünülüyor.

Haberin Devamı