Spor Son bomba pazartesi

Son bomba pazartesi

Paylaş
Son bomba pazartesi

Ardı ardına transferler yapan Giovani Dos Santos'a dün imza attıran Galatasaray bir golcü daha alacak. Bomba en geç 1 Şubat akşamına kadar patlayacak

Galatasaray, Lucas Neill ve Jo’dan sonra dün de Tottenham’dan sezon sonuna kadar kiraladığı Meksikalı futbolcu Giovani Dos Santos Ramirez ile sözleşme imzaladı. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştirilen törene kulüp yönetim kurulu üyesi Murat Yalçındağ’ın yanı sıra, Sarı-Kırmızılı kulübün artık geleneksel hale getirdiği üzere, eski futbolculardan Reha Eken katıldı. Meksikalı futbolcu, Reha Eken’in elinden aldığı 30 numaralı yeni forması ve Galatasaray bayrağını öperek medya mensuplarına poz verdi.

Haberin Devamı

Santos’u renklerine bağladıktan sonra transferi kapadığı düşünülen Galatasaray’ın yeni bir operasyon içinde olduğu öğrenildi. Nonda’yı gönderdikten sonra Avrupa’da oynatacak santrforu kalmayan Aslan’ın, Harry Kewell ile ilişkisini kesip yeni bir golcüyü ara transfer döneminin bitiş tarihi olan 1 Şubat akşamına kadar kadroya dahil edeceği ileri sürüldü.