Türkiye (Son Dakika) Son dakika... 3 kişiyi vurup kayıplara karıştılar

Son dakika... 3 kişiyi vurup kayıplara karıştılar

Paylaş
Son dakika... 3 kişiyi vurup kayıplara karıştılar

İstanbul Bahçelievler'de aralarında alacak-verecek meselesi olduğu belirtilen iki grup arasında çıkan kavgada silahlar konuştu. Olayda borçlu olduğu öne sürülen Ramazan İ. ve Uğur İ. ile sokakta seyyar satıcılık yapan Ramazan A. yaralandı. Yaralılar sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılırken polis kaçan 3 saldırganın yakalanması için çalışma başlattı

İstanbul Bahçelievler'de bugün adları öğrenilemeyen silahlı 3 kişi, kendilerine borcu olan kişilerle görüşmek için caminin önüne geldi. Alacaklılar ile borçlular arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve olayda silah ateşlendi.

Haberin Devamı

Alacaklı gruptan bir kişinin üzerinde taşıdığı silahı ateşlemesi üzerine,karşı gruptan İdris İ. ve Uğur İ. kurşunların hedefi oldu. Silahın ateşlendiği sırada sokakta bulunan seyyar meyve satıcısı Ramazan A.'ya ise yerden seken kurşunlar isabet etti. Ramazan A.'nın seyyar tezgahındaki meyvelerin de seken kurşunların isabet etmesi sonucu parçalandığı görüldü.

POLİS HER YERDE ARIYOR

Sağlık ekipleri, yaralanan 3 kişiyi çevredeki hastanelere kaldırdı.

Olay yeri inceleme ekipleri, bölgede delil araştırması yaptı. Olay yerinde çok sayıda boş kovan bulundu.

Çevredeki iş yerlerinin güvenlik kamera kayıtlarını da inceleyen polis kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Murat SOLAK-Hüseyin COŞKUN / İSTANBUL-DHA