Magazin Son dakika: Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı bugün boşanıyor

Son dakika: Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı bugün boşanıyor

Paylaş
Son dakika: Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı bugün boşanıyor

Geçen sene Fransa'da dünyaevine giren Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı anlaşmalı olarak boşanmaya karar verdi. Ilıcalı ve Subaşı, bugün saat 14.00'te Silivri Adliyesi'nde boşanacak

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı bugün saat 14.00'te Silivri Adliyesi'nde boşanacak. Kararı Acun Ilıcalı'nın aldığı iddia edilirken, söylentilere göre temmuz ve ağustos ayından bu yana çiftin gündeminde boşanma konusu vardı, ancak Acun Ilıcalı evliliğini kurtarabilmek için 4-5 ay daha direndi.

Haberin Devamı

ÇİFTTEN AÇIKLAMA GELDİ Mİ?

Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programının sunucularına mesajla ulaşan Acun Ilıcalı, 'Boşanıyoruz, haberler doğru' dedi.

Acun Ilıcalı ile evlendikten sonra yaşadığı lüks hayatı Instagram hesabından paylaşarak ve verdiği röportajlarla adından sıkça bahsettiren Şeyma Subaşı boşanmayla ilgili henüz bir paylaşım yapmadı. Ama 'Günaydın' notuyla bu pozunu Instagram'dan paylaştı.

*Eylül 2017'de Acun Ilıcalı ile Marsilya’daki Türk Konsolosluğu’nda evlenen Şeyma Subaşı, daha sonra Fransa’nın sahil kasabası St.Tropez’de 250 kişinin katılımıyla gerçekleşen törenle dünyaevine girmişti.

Çiftin, Melisa adında 4 yaşında bir kızları var.

Şeyma Subaşı evliliklerinin birinci yılını Instagram hesabından paylaştığı bu fotoğrafla kutlamıştı.

Haberin Devamı