Magazin Arda Turan ve Berkay 30 Ocak 2019'da karşı karşıya gelecek (Dikkat çeken detay)

Arda Turan ve Berkay 30 Ocak 2019'da karşı karşıya gelecek (Dikkat çeken detay)

Paylaş
Arda Turan ve Berkay 30 Ocak 2019'da karşı karşıya gelecek (Dikkat çeken detay)

Futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay arasında yaşanan kavgaya ilişkin hazırlanan iddianame mahkemece kabul edildi. İddianameyi onaylayan mahkeme ilk duruşmanın 30 Ocak 2019'da görülmesini kararlaştırdı. Bu tarih, 30 Ocak 1987 doğumlu Arda Turan'ın doğum tarihi olarak da dikkat çekiyor

İstanbul Emirgan'daki gece kulübünde Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin arasında yaşanan olaya ilişkin iddianame, İstanbul 41. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. Mahkeme, tarafların karşılaşacağı duruşma tarihini de 30 Ocak 2019 olarak belirledi.

Haberin Devamı

ARDA DOĞUM GÜNÜNDE HAKİM KARŞISINA ÇIKACAK

Şarkıcı Berkay'a saldıran futbolcu, 32 yaşına girdiği gün hakim karşısına çıkacak.

İDDİANAME

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu Savcısı İbrahim Bozkurt tarafından hazırlanan iddianamede, şarkıcı Berkay'ın eşi Özlem Şahin "müşteki", futbolcu Arda Turan ve şarkıcı Berkay Şahin ise "müşteki-şüpheli" sıfatıyla yer alıyor.

İddianamede, Arda Turan hakkında "Cinsel taciz", "Kasten yaralama", "Korku, kaygı veya panik yaratabilecek tarzda silahla ateş etme", "Ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma veya taşıma veya bulundurma" suçlarından 3 yıl 3 aydan 12 yıl 6 aya kadar hapis cezası isteniyor.

Berkay Şahin hakkında ise "Hakaret" suçundan 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

Haberin Devamı

ARDA'NIN TACİZİNİ GÖRDÜĞÜNÜ İDDİA EDEN KİŞİ DE KATILACAK

teve2'deki '2. Sayfa' programına telefonla bağlanan Kanal D Haber Muhabiri Emrullah Erdinç de ''Mahkeme, Arda Turan'ın Berkay Şahin'in eşi Özlem Ada Şahin'i taciz ettiğini gördüğünü iddia eden tanığın da dinlenmesini istedi. Tanığa kağıt gönderip o gün duruşmada olmasını istedi. '' dedi.

Arda'ya kulübü Başakşehir de 'futbolcumuzun davranışları kulübümüzün etik ve profesyonel anlayışı ile bağdaşmıyor'' diyerek 2.5 milyon lira ceza vermişti.