Spor Son dakika: Beşiktaş seçime gidiyor!

Son dakika: Beşiktaş seçime gidiyor!

Paylaş
Son dakika: Beşiktaş seçime gidiyor!

Son dakika: Beşiktaş seçime gidiyor! Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da "Yönetim kurulu toplantısında seçim kararı alacağım" dedi. Ayrıca Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün borcu 2 milyar 103 milyon TL olarak açıklandı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Olağan Divan Kurulu toplantısında, yönetim kurulunu yenilemek için seçime gitme kararı alacağını açıkladı.

Haberin Devamı

"İSTEYEN HERKES ADAY OLABİLİR!"

Fikret Orman'ın konuşmasından seçim ile alakalı öne çıkan başlıklar ise şunlar;

"Beşiktaş'ta çok zor bir sürece giriyoruz. Bu zor süreci yönetmek için heyecanı artırmamız lazım. 6 sene içinde hepimiz yorulduk. Silkelenmeye ihtiyacımız var. Yönetim kurulunu yenilemek için seçime gitme kararı alacağım. "İsteyen herkes aday olabilir. Kamuoyuna ne söylemek istiyorsa, gelir konuşur. Çok radikal kararların alınması lazım. Bunları da ancak gücünü tam olarak almış bir yönetim kurulu ile yapabiliriz. Kısa süre içerisinde seçime gidiyoruz

BEŞİKTAŞ'IN BORCU AÇIKLANDI

Önceki toplantılara göre katılımın az olduğunun gözlendiği Divan Kurulu saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk'ün görüşlerini belirtmesinden sonra kürsüye gelen Denetleme Kurulu Başkanı Feyyaz Tuncel, siyah beyazlıların toplam borcunun 2 milyar 103 milyon 854 bin Türk Lirası olduğunu açıkladı.

Haberin Devamı