Gündem Son dakika! Cami minaresi ambulansın üzerine devrildi

Son dakika! Cami minaresi ambulansın üzerine devrildi

Paylaş
Son dakika! Cami minaresi ambulansın üzerine devrildi

Adıyaman'da şiddetli fırtına nedeniyle bir caminin minaresi, sağlık ocağı bahçesinde park halinde bulunan ambulansın üzerine devrildi. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

Şiddetli fırtına ve kötü hava koşulları Adıyaman'ı vurdu. Olay, öğleden sonra Varlık Mahallesi'nde meydana geldi. Mahalleyle aynı adı taşıyan Varlık Camisi'nin taştan yapılan minaresi, şiddetli yağış ve rüzgar nedeniyle yıkıldı.

Haberin Devamı

MİNARE AMBULANS ÜZERİNE YIKILDI

Yıkılan minarenin molozları, bitişikteki 112 Acil İstasyonu'nun bahçesinde park halinde bulunan ambulansın üzerine yıkıldı. Bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis sevk edildi.

CAN KAYBI YOK

Ekipler bölgeye güvenlik şeridi çekip, molozların altında canlı olup olmadığını kontrol etti. Olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, ambulans ise kullanılamaz hale geldi.

Gölbaşı ilçesine bağlı Meydan köyünde de sabahın erken saatlerinde yaklaşık 20 dakika süren şiddetli yağış sonrası heyelan meydana geldi. Heyelan sırasında köyün üst kesimlerinde bulunan dağlardan kopan kaya parçaları köy meydanına indi. Yaşanan heyelandan dolayı köyde park halinde bulunan bir çok otomobil toprak ve kayaların arasına gömüldü. Ölen ya da yaralananın olmadığı heyelanda büyük ölçüde maddi hasar meydana geldi.

Haberin Devamı