Gündem Son dakika: Cemal Kaşıkçı soruşturmasında flaş gelişme! Başkonsolosluğun sır otomobili bulundu

Son dakika: Cemal Kaşıkçı soruşturmasında flaş gelişme! Başkonsolosluğun sır otomobili bulundu

Paylaş
Son dakika: Cemal Kaşıkçı soruşturmasında flaş gelişme! Başkonsolosluğun sır otomobili bulundu

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu’na girdikten sonra kaybolmasına ilişkin çok önemli iki gelişme yaşandı. Kaşıkçı’nın kaybolduğu günlerde İstanbul Sultangazi’de bir otoparka bırakılan diplomatik plakalı bir otomobil bulunurken, gazetecilerin bekleyişinin sürdüğü Konsolosluk binasından da plakasız bir aracın çekiciyle çıkarıldığı görüldü

Başkonsolosluk'ta, Konsolos'un rezidansında ve Konsolosluğa ait araçlarda daha önce arama yapılırken Kaşıkçı’nın kaybolduğu günlerde Sultangazi’de bir otoparka bırakılan bir Mercedes ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Başkonsolosluk'ta görevli Türk sürücünün, Cemal Kaşıkçı’nın kaybolmasından birkaç gün sonra otoparka bıraktığı diplomatik plakalı Mercedes’in bulunması olaya yeni bir boyut kazandırdı. Diplomatik plakalı olduğu için araçta henüz arama veya inceleme yapılamadı.

KONSOLOSLUK'TAN PLAKASIZ BİR ARAÇ ÇEKİLDİ

Öte yandan, gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesi ile ilgili Suudi Arabistan Konsolosluğu'nda gazetecilerin bekleyişi sürerken, bugün binanın otoparkından plakasız siyah camlı bir aracın çekiciye yüklenerek götürülmesi dikkat çekti . Aracın kimin aracı olduğu ve nereye götürüldüğü bilinmezken, otomobil gazeteciler tarafından görüntülendi.