Gündem Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Paylaş
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Beylikdüzü'nde düzenlenen mitingde halka hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Haberin Devamı

31 Mart itibarıyla Beylikdüzü'nde 5 senelik fetret dönemi sona erecek. İlçemiz ilçe belediyesinde sınıfta kaldı. Diğer ilçeler birbirleriyle yarışırken, Beylikdüzü belediyesi sınıfta kaldı. Beylikdüzü 31 Mart'ta yeniden bir sayfa açmaya hazırlanıyor.

Binali Yıldırım ismi başlı başına bir markadır. Bu marka tecrübe,samimiyet, özveri, çözüm üreten demektir. Binali Bey, eser siyasetinde markadır. İstanbul'a başkan seçeceğiz dikkat edin, Çatladıkapı'ya değil.

"MALUM ŞAHISLAR SİZE SELAM DURACAK"

19 günümüz var. Kapı kapı dolaşacağız. Durmak yok. Kar boran fırtına sükun duracak malum şahıslar size selam duracak.

Baktılar 3 kafadar AK Parti'nin iktidarını yıkamıyorlar. Yanlarına yeni şahıslar aldılar. Kimler yok ki aralarında PKK paçavralarının önünde poz veren parti başkanları var.

Haberin Devamı

Benim Beylikdüzülü kardeşlerim bayrağını yakana, onlarla ittifak yapana oy verir mi? 31 Mart'ta bunların defteri sandıkta dürmeye var mısınız?

"TAVŞAN ORTAKTAN HİÇ SES ÇIKMIYOR"

Bitmedi bakın ne diyor? Öyle ileri gidiyor ki; "Kürdistan'da oylar HDP'ye batıda AK Parti'yi yok edeceğiz" diyor. Sen Kürdistan'ı çok seviyorsan, git oraya. Benim ülkemde 7 bölge dışında bölge yok. Dün Şırnak'taydım, Hakkari'deydim. Hepsini orada da anlattım. Benim Kürt kardeşlerimin böyle bir derdi yok. Hepsi bizimle aynı fikirde. Bay Kemal'in asıl göz bebeği ise Kandil'in güdümündeki parti. CHP'nin adaylarını Kandil belirliyor. CHP'nin adaylarının bazıları HDP'li değil mi? Her gün bize saldıran tavşan ortaktan ise hiç ses çıkmıyor.

Bir aydır eş başkanlar Türkiye'nin toprak bütünlüğü alenen yok sayıyor. Ne CHP ne de tavşan ortaktan ses çıkmıyor. Önceleri ittifakın asıl patronlarını gizlemeye çalışıyorlardı. Şimdi kurulan tezgah ifşa ediliyor.

Ezan, bayrak, vatan, şehit hassasiyeti... Bun benim bayrağımı yakıyor. Sen nasıl bunlarla bir olursun Kemal? Böyle karmaşık bir yapı ne Türkiye'ye ne de Beylikdüzü'ne faydalı olur.