Magazin Son dakika! Deniz Seki tahliye oldu

Son dakika! Deniz Seki tahliye oldu

Paylaş
Son dakika! Deniz Seki tahliye oldu

'Uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan 2.5 yıldır Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi'nde yatan Deniz Seki bugün tahliye oldu. Elinde beyaz güvercinle çıkan Deniz Seki, "Çok zorlu bir yolculuktu" dedi

'Uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan 16 Kasım 2014'te cezaevine giren Deniz Seki, Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi’nden bugün saat 16.00'da tahliye oldu. Deniz Seki'yi ailesi ve hayranları yalnız bırakmadı.


SIRTINDA GİTARI, ELİNDE GÜVERCİNLE ÇIKTI! İŞTE DENİZ SEKİ'NİN İLK SÖZLERİ



2.5 yıldır cezaevinde kalan Deniz Seki, tahliye olurken beyaz bir güvercin uçurdu. Sırtında gitarıyla cezaevinden çıkan Deniz Seki, "Teşekkür ederim bu kadar güzel bir sevgi seli ile karşılaştığım için. Bunca zaman sesim oldunuz, dimdik ayakta durmamı sağladınız. Çok zorlu bir yolculuktu ama Allah'ın izniyle çıktım. 2 gün sonra basın toplantısı olacak. Müsaade ederseniz biraz dinlenmek istiyorum" dedi.

DENİZ SEKİ BÖYLE TAHLİYE OLDU




KOLYESİ DİKKAT ÇEKTİ

Özgürlüğüne kavuşan Deniz Seki'nin 'Faruk' yazılı sonsuzluk kolyesi ile dikkatlerden kaçmadı. Nişanlısı ile ayrılık dedikoduları çıkan Deniz Seki, kolyesi ile adeta mesaj verdi. Bir süre önce Faruk Salman ile Deniz Seki'nin ayrıldığı iddia edilmiş, ancak ikili haberleri yalanlamıştı.







DENİZ SEKİ NEYLE SUÇLANMIŞTI, NEDEN CEZAEVİNE GİRDİ?

2009 yılında jandarmanın düzenlediği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan Deniz Seki, hakkında uyuşturucu ticareti yapmak suçlamasıyla İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ilk davada serbest bırakılıp hakkında tutuksuz yargılanma kararı çıkarılmıştı.



Ancak bir süre sonra mahkeme tarafınca Deniz Seki hakkındaki karar bozuldu ve şarkıcı hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Mahkeme Deniz Seki'nin yakalama kararını tutukluluğa çevirdi. Deniz Seki aleyhine 18 Şubat 2010 tarihinde uyuşturucu ticaretine yardım etmek suçlamasıyla 8 yıl hapis cezası istendi. Ayrıca davayı yöneten savcı, Deniz Seki'nin uyuşturucu madde kullanmak suçundan tedavi edilmesine ve denetimli serbestlik uygulanmasına karar verilmesini istedi.

Davada Deniz Seki'nin eski sevgilisi Hüsnü Şenlendirici'nin de ifadesine başvuruldu. 24 Şubat 2010 tarihinde görülen davanın ardından Deniz Seki, Bakırköy Kadın ve Çocuk Tutukevi'ne götürüldü. Savcıya verdiği ifadede Deniz Seki, ''Ben sadece içiciyim. Ticaret yapmadım'' sözlerini sarf etti.



47 yaşındaki Deniz Seki, cezaevinde geçirdiği 218 günün ardından 2 Kasım 2010 tarihinde görülen ilk duruşmada tahliye edildi.

Ancak İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi, 6 yıl 3 ay hapis cezası onanan ve dava dosyasını İnfaz Savcılığı’na gönderilen şarkıcı Deniz Seki hakkında yakalama kararı çıkardı. Yakalama kararının ardından şarkıcı izini kaybettirdi.

15 Kasım 2014'te Esenyurt'ta saklandığı evde gözaltına alındı. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Deniz Seki 16 Kasım 2014'te tekrar cezaevine gönderildi.



Deniz Seki en son 2009 yılında, elinde Kuran-i Kerim ile cezaevinden çıkmıştı. 8 yıl sonra bugün, herkes Deniz Seki'nin cezavinden çıkıcağı anı bekliyor.

Haberin Devamı