Futbol Son dakika: Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Avrupa Ligi'ndeki rakipleri belli oldu
Paylaş
Son dakika: Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Avrupa Ligi'ndeki rakipleri belli oldu

Son dakika haberi... Temsilcilerimiz Fenerbahçe ve Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri belli oldu. Play-off turunda Fenerbahçe ile Galatasaray'ın birbirine rakip olma ihtimalleri de vardı. Trabzonspor ve Sivasspor'un da Konferans Ligi'ndeki rakipleri belli oldu

UEFA Avrupa Ligi'nde kura çekimi heyecanı... fenerbahçe’nin bu turdan dahil olduğu, Galatasaray’ın ise 3. eleme turunda St. Johnstone’u geçmesi halinde muhtemel rakibinin belirleneceği UEFA Avrupa Ligi play-off kurası İsviçre’nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde çekildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi play-off turundaki rakibi Neftçi - Helsinki eşleşmesinin galibi olacak. Galatasaray ise St. Johnstone'ı elemesi halinde UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu'nda Danimarka ekibi Randers ile karşılaşacak

İŞTE EŞLEŞMELER...

RANDERS FC / GALATASARAY - ST. JOHNSTONE

FENERBAHÇE / NEFTÇİ - HELSİNKİ

İşte tüm eşleşmeler;

- Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda eşleştiği St. Johnstone'ı eleyemezse; UEFA Konferans Ligi ön elemesi play-off turunda "Vojvodina-LASK" eşleşmesinin galibiyle oynayacak.

- Sivasspor, Dinamo Batum'u elemesi durumunda UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda Lokomotiv Plovdiv - Kopenhag eşleşmesi galibiyle karşılaşacak.

- Trabzonspor, Molde'yi elemesi durumunda UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda AS Roma galibiyle karşılaşacak.

Haberin Devamı