Türkiye (Son Dakika) Son dakika: Heybeliada'da yangın! İstanbul Valisi duyurdu: Yangın kontrol altına alındı

Son dakika: Heybeliada'da yangın! İstanbul Valisi duyurdu: Yangın kontrol altına alındı

Paylaş
Son dakika: Heybeliada'da yangın! İstanbul Valisi duyurdu: Yangın kontrol altına alındı

Son dakika haberine göre Heybeliada'da orman yangını çıktı. Yangına müdahale için söndürme helikopteri de yönlendirildi. Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül, CNN TÜRK canlı yayınında açıklamalarda bulundu. Gül, "Ege'deki yangınlardan sonra her güne burada yangın olur mu korkusu yaşıyoruz. Tek noktada bir yangın var nedeni henüz bilinmiyor. Herkesin en büyük korkusudur Adalar'da. Tüm insanlar canla başla sessizce ağlayarak müdahale etmeye çalışıyor" dedi. Gül, yangın nedeniyle yaralı olmadığını açıkladı. Orman Genel Müdürlüğü yangına 4 uçak ve 5 helikopter ile müdahale edildiğini duyurdu. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya yangının 14.55'te kontrol altına alındığını açıkladı.

Son dakika haberine göre Heybeliada'da orman yangını çıktı. Yangına karadan ve havadan müdahale edildiğini duyuran İstanbul Valiliği, yangının çıkış sebebiyle ilgili de soruşturma başlatıldığını açıkladı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya yangının 14.55'te kontrol altına alındığını açıkladı.

Haberin Devamı

15.20 İSTANBUL VALİSİ YERLİKAYA AÇIKLADI: YANGIN KONTROL ALTINDA

Vali Yerlikaya, "Heybeliada’daki yangın 14.55 itibarıyla kontrol altına alınmıştır. Soğutma çalışmaları devam etmektedir. Heybeliada halkına ve yangın söndürme ekiplerimize teşekkür ediyorum. İstanbul’umuza geçmiş olsun" mesajını paylaştı.