Gündem Son dakika! İşte AK Parti'nin Trabzon adayları

Son dakika! İşte AK Parti'nin Trabzon adayları

Paylaş
Son dakika! İşte AK Parti'nin Trabzon adayları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Trabzon adaylarını açıkladı

Trabzon Büyükşehir Başkan adayları ve ilçelerdeki adaylar:

Haberin Devamı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi: Murat Zorluoğlu

Akçaabat: Osman Nuri Ekim

Araklı: Recep Çebi

Arsin: Muhammet Sayid Gürsoy

Beşikdüzü: Harun Demirci

Çaykara: Hanefi Tok

Dernekpazarı: Mehmet Aşık

Düzköy: Yılmaz Ankara

Hayrat: Salih Öztel

Köprübaşı: Ali Aydın

Maçka: Koray Koçhan

Of: Salim Salih Saraylıoğlu

Ortahisar: Ahmet Metin Genç

Sürmene: Rahmi Üstün

Tonya: Osman Beşel

Vakıfkebir: Muhammed Balta

Yomra: İbrahim Sarıoğlu

Cumhur İttifakı kapsamında MHP adayları:

Çarşıbaşı: Mümin Nuoğlu MHP

Şalpazarı: Refik Kurukız

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Teşkilatımızın tüm mensuplarına, gece gündüz AK Parti için mücadele eden dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.

Aday tanıtım toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Tüm adaylarımızın her birini gönülden kutluyorum. 31 Mart seçimlerinde de Trabzon'un yine kendine yakışanı yapacağına inanıyorum.

Haberin Devamı

"ÖNCE VATAN SONRA MİLLET DİYENLERİN PARTİSİ"

AK Parti siyasete itibar kazandırmış bir partidir. Sadece hizmetlerimiz değil, yatırımlar değil, gönül birliğiyle de siyaseti başka bir noktaya ulaştırdık. Vatandaş siyasetçiye güvenmeye başladı. Çünkü verdiğimiz sözleri tuttuk. Bu parti sözüne sahip çıkan partidir. Milletimizi daima kendimizin üzerinde tuttuk. Bu parti önce vatan sonra millet diyenlerin partisi olmuştur. Bizim davamız senlik benlik davası değil, memlekete hizmet davasıdır. Bizim mücadelemiz ülkemizi aydınlık bir geleceğe taşımak mücadelesidir. Türkiye'yi daha iyi şartlara ulaştırmanın kavgasını verdik. İlkelerimizden, değerlerimizden taviz vermeden yolculuğumuza devam ettik. Birileri gibi polisimizin, askerlerimizin canına kasteden çetelerle iş birliğine gitmedik.

"TUTKU NE ARIYORSUN KIZ SEN BURADA?"

Geçen günlerde İzmir'deki aday tanıtım toplantısında aralarında samimi bir sohbet gerçekleşen Tutku Yalçın'a Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon'da da şakayla karışık takıldı.

"Tutku ne arıyorsun kız sen burada?" diye genç kıza seslenen Erdoğan'ın işte o anları:

"81 MİLYONU KUCAKLADIK"

CHP ve benzerleri gibi cumhur düşmanlığı yapanlardan, laiklik için millete zulmedenlerden, vesayet sevdalılarından asla olmadık. 'Önce millet, önce memleket' dedik. 81 milyonu kucakladık. Demokrasimizi ve ekonomimiz büyüttük.

Haberin Devamı

Elbette bütün bunlarla beraber daima kendimizi yenilemenin gayretinde olduk. Bu anlayışla hizmet etmeye devam ettik. Trabzon'a 30 kat trilyon yatırım yaptık. Geçmişe bir bakın laftan başka ne yapmışlar. Biz laf değil, hizmet siyaseti yaptık. Trabzon'da ne eksikse onu gidermenin çabasını güddük.

Yeni projelerle Trabzonlu kardeşlerimizin hayat standartlarını yükseltmeye devam edecek. Akçaabat ve Avni Aker Millet Bahçesi çalışmalarının bu ay içinde projesi tamamlanacak. Akçaabat Millet Bahçesi'nin projesi ise önümüzdeki ay bitiyor.

"YALAN FONU"

Sadece bir alanda istediğimiz şeyi yapamadık; ülkemizdeki muhalefetin zihniyetini değiştiremedik. Orada başarısız olduk. Attıkları iftiralar nedeniyle tazminatlara mahkum oldular. Can çıkar, huy çıkmazmış. Bunlar da söylemlerini değiştirmek yerine yalan siyasetinde ısrar ediyorlar. Ülkenin hiçbir meselesi yokmuş gibi CHP'liler bir araya gelmişler partinin başındaki zatın yalanları için finans oluşturmuşlar. Onca hezimete rağmen halen yalan siyasetinden medet umuyorlar. Belli ki seçimlerden önce yalan destekleme fonu oluşturan CHP gerilim ve kutuplaştırma yapacak.

Haberin Devamı

CHP'nin ayrımclılık ve manipülasyon yapacağını bilin. Ama bizim görevimiz daima doğru ve dürüst olmaktır. Biz doğru olursak CHP'nin ve avanelerinin iftiraları milletin aklını bulandıramayacaktır. Yine 31 Mart'ta tarihi bir hezimet yaşayacaklar.