Gündem Son dakika: Kayseri'de deprem! 7 defa peş peşe sallandılar

Son dakika: Kayseri'de deprem! 7 defa peş peşe sallandılar

Paylaş
Son dakika: Kayseri'de deprem! 7 defa peş peşe sallandılar

Kayseri'den gelen son dakika deprem haberleri birbirini izledi. Kocasinan ilçesinde meydana gelen 7 sarsıntı paniğe neden oldu. Kayseri'deki depremlerde can ve mal kaybı olmadı

Kayseri beşik gibi! Kentte art arda meydana gelen 7 deprem vatandaşları tedirgin etti.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi'nin ölçümlerinde önceki geceden beri 7 kez meydana gelen depremin merkez üssü Kocasinan ilçesine bağlı Molu Mahallesi sakinleri, sarsıntıların şaşkınlığını yaşıyor.

"İLK DEPREM 23.45'TE OLDU"


Mahalle Muhtarı Derviş Araslan, "Depremin ilki gece saat 23.45'te oldu. Eşim sedirde ben ise kanepede yatıyordum. İyi bir sarsıntı oldu ve eşime 'galiba deprem oluyor' dedim. İkinci sarsıntı ise sahur vakti oldu" dedi.

Muhtar Araslan, ikinci sarsıntı sonrasında mahallede herhangi bir can ve mal kaybının yaşanıp yaşanmadığını kontrol ettiğini belirterek, "Çok şükür ki herhangi bir zararımız yok" dedi.

Köy sakinlerinden Yusuf Erhan ise, "Gece 23.45'te olan sarsıntıyı hissettik. Çocuklarım internetten baktılar ve depremin merkez üssü bizim Molu Mahallesi olarak görünüyordu. İkinci sarsıntıda ise sahurda yemek yiyorduk. Biz sadece bu ikisini hissettik. Sabah yine internetten kontrol ettiğimizde 5 defa sarsıntı olduğunu öğrenince şaşırdık" diye konuştu

İHA