Gündem Son dakika: Kemal Kılıçdaroğlu grup toplantısında konuştu

Son dakika: Kemal Kılıçdaroğlu grup toplantısında konuştu

Paylaş
Son dakika: Kemal Kılıçdaroğlu grup toplantısında konuştu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu

Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları:

Haberin Devamı

Herkesin şunu çok iyi bilmesini isterim. Bu ülkede CHP olduğu sürece hiç kimse bir gelecek endişesine kapılmasın. Hep beraber hangi görüşten olursa olsun Türkiye'yi aydınlığa çıkaracağız.

"GİRME DEDİK, BİZİ DİNLEMEDİ"

'Suriye'ye girme' dedik. Yanlış yapıyorsun dedik, bizi dinlemedi bildiğimi okurum dedi.AK Parti'ye oy veren vatandaşlarım Suriyelilerden memnunsanız başımın üstüne. Memnun değilsiniz onları Suriye'ye gönderecek olan parti CHP'dir. Bir yarayı saracağız. Kimsenin burnunu kanatmadan.

"SAĞLIKTA ŞİDDETE EL BİRLİĞİYLE SON VERELİM"

Buradan tüm partilerin genel başkanlarına sesleniyorum. Sağlıkta şiddete son vermek istiyorsak el birliği yapalım. Bu işin partiyle ilgisi yok. Yalan konusuna değinelim biraz. Yalan bütün inançlarda günahtır. Özellikle ülke yönetme pozisyonundaki kişilerin halka yalan söylemesi çok daha bir ayıptır günahın ötesinde. Peygamberimiz bir hadisinde şöyle der, "yalandan sakının çünkü yalanla günah yan yanadır ve sizi cehenneme götürür"

Haberin Devamı

BAHÇELİ'YE ÇAĞRI

Trump tweet atıyor 'Türkiye'nin Brunson'ı tahliye etmemesi rezalet' diyor. Pence Trump adına 'Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türkiye hükümeti size mesajım var Brunson'ı derhal serbest bırakın' diyor. Açıkça tehdit ediyor. Kimsin sen? Sayın Bahçeli'ye çok açık ve net çağrıda buluyorum Türkiye'nin onuru ile haysiyeti ile oynayan hükümete estek vermeyi sürdürecek misin?

CEMAL KAŞIKÇI SORUŞTURMASI

Ülkende bir gazeteci Suudi Arabistan Konsolosluğu'nda öyle görünüyor ki öldürüldü. Bir gazeteci senin ülkende nasıl öldürülür? Onun hakkına nasıl sahip çıkmıyorsun? D Öldürüldü, nereye gömüldü o da belli değil. Bunları hep batıdan öğreniyoruz. Batı nereden öğreniyor? Türkiye'den öğreniyor.