Gündem Son dakika... Mersin'de okullar tatil

Son dakika... Mersin'de okullar tatil

Paylaş
Son dakika... Mersin'de okullar tatil

Mersin'in genelinde dün akşamdan bu yana devam eden şiddetli yağıştan dolayı okulların bugün tatil edilmesi kararlaştırıldı. Son dakika gelişmesi olarak, Mersin Üniversitesi'nde de eğitime bugün ara verildi

Mersin'de dün akşamdan bu yana devam eden şiddetli yağış nedeniyle il merkezi ve tüm ilçelerde eğitime bugün ara verildi.

Mersin Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, meteorolojik veriler ışığında sürmesi beklenen yağışlar nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara önlem olması amacıyla il genelindeki tüm ilk ve orta dereceli okulların bugün tatil edildiği bildirildi.


MERSİN ÜNİVERSİTESİ DE TATİL EDİLDİ


Son dakika gelişmesi olarak, Mersin Üniversitesi'nde de eğitime bugün ara verildi. Rektörlük tarafından üniversitenin internet sitesinden yapılan açıklamada, "Olu ifadesi kullanıldı.


Dikkat! Meteorolojiden sağnak yağış uyarısı


Öte yandan, kentte gece boyu süren sağanağın yanı sıra rüzgar etkili oldu.

ADANA'DA SU BORUSU PATLADI, DEV ÇUKUR OLUŞTU

Akşam saatlerinden itibaren etkili olan sağanak nedeniyle Yeni Baraj mahallesi Mustafa Kemalpaşa bulvarı altından geçen ana su borusu patladı. Patlamanın şiddetiyle bulvar üzerinde 3 metre genişliğinde 1 metre derinliğinde çukur oluştu.



Patlama nedeniyle çöken yoldan, herhangi bir aracın geçmemesi kazayı önlerken, borudan çıkan su nedeniyle bulvar göle döndü. Aracında seyir halinde olan sürücüler ilk başta durumu fark etmeyip yoldan gitmek istediler, daha sonra ters yönden geri çıkmak zorunda kaldılar. Sonra trafik polislerinin yolu kapatması üzerine, diğer sürücüler yollarını değiştirmek zorunda kaldı.