Gündem Son Dakika... MHP lideri Devlet Bahçeli'den çok sert açıklamalar

Son Dakika... MHP lideri Devlet Bahçeli'den çok sert açıklamalar

Paylaş
Son Dakika... MHP lideri Devlet Bahçeli'den çok sert açıklamalar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, 'FETÖ ölmedi yaşıyor' dedi ve şöyle devam etti: Eğer Pensilvanya'dan hain papaz yiğit bir Türk evladı tarafından kafasına çuval geçirilerek okyanusyadan uçarak getirilirse o zaman tüm proje sahiplerinin maskesi düşecektir. FETÖ demek Pensilvanya demektir.

İşte Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları...

İşsiz bir gencin, umusuz bir neslin borca batmış milyonların gönlünü hamasi sözlerle almak mümkün değildir.

Hiç bir devlet adamı ekonomik sorunlara duyarsız ilgisiz kalmamıştır. Cumhuriyetin kuruluşundan bugüne siyaset adamları milletimizin kazanması insanlarımızın refaha kavuşmaları için çırpınmışlardır.

Türk milleti on yıllardır ekonomik cendere altındadır.


"TÜRKİYE SİNDİRİLMEK İSTENİYOR"


Dayatılan ekonomik ilişki ağları milletimizin ciğerini yıllarca dağlamıştır. Geldiğimiz bu aşamada derin bir sorgulamayla kültür kökümüzü yansıtan ekonomik sistemin bulunması ihmal edemeyeceğimiz bir sorumluluktur. Kazanan yaşasın mantığını milli manevi değerlerimizin neresine sığdıracağız? Dümeninde milli iradenin olmadığı cari ekonomik model ve sistemle daha fazla nasıl yol alacağız? Türkiye ekonomik göz dağlarıyla sindirilmek isteniyor. Kriz yatırım yapılıyor. İnançla söylüyorum ki zaman Türk'ündür gelecek Türkiye'nindir.

"BU SÜLÜKLERİN KANIMIZI EMMELERİNE İZİN VERİLMEMELİDİR"


Milletimizi kandıranların umutları çalanların, soygun düzeni kuranların yakasından tutmak hepimizin vatan görevidir. Tosuncukmuş, sütbankmış, çiftlikbankmış bu ve benzeri sülüklerin, asalakların kanımızı emmelerine izin verilmemelidir. Bunlar her neredeyse enselerinden tutulup demir parmaklık ardına konulmalıdır.


"TERÖRE DESTEK TERÖR FAALİYETİDİR"


Türkiye hedef ülkedir, tüm emareler tüm deliller buna işaret etmektedir. Hiç bir vicdan sahibi azıcık aşım kaygısız başım demeyecektir. Milli meselelerde tarafsız bir alan yoktur. Türkiye meşru ve hukuka uygun tutumuyla terörle mücadele etmektedir. Bu mücedeleye desteğimiz tamdır. Türkiye her egemen devele gibi toprak bütünlüğünü yüreklice savunmaktadır. Bu duruş ve azimden rahatsız olanlar tarihin ve insanlığın neresinde durduklarını gözden geçirmelidir. Teröre destek terör faaliyetidir.


"FETÖ ÖLMEDİ YAŞIYOR"


FETÖ projeyse ki öyledir, bu projeyi ihmal eden mihraklarla hesaplaşmak da tarihi ve milli bir zorunluluktur. Önümüzdeki yıllarda yine devletin içine sızmış bir dar kadronun ya da projelendirilmiş örgütlerin devletten ele geçirdiği tanklarla toplarla millete ölüm saçmayacağının garantisi var mıdır? FETÖ demek PKK demek, PYD/YPG/IŞİD demek. FETÖ ile mücadele başta olmak üzere terörün her renginde mücadele aziz milletin destek ve duası yegane gücümüzdür. FETÖ ölmedi yaşıyor. Bu proje olmadı bir başkası devreye girer. FETÖ borsası kurudu sözleri ne anlama gelmektedir. Borsa kurulduysa kar elde edenler hangi deliktedir? Mücadele bitti iddiaları yerinde midir? Proje sahipleri bitmeden FETÖ nasıl bitecek? Devlet konuşmaz tehdit etmez, gereğini yapar, yüreklice yapar. Caydırıcılığını konuşturur.


"HAİN PAPAZ KAFASINA ÇUVAL GEÇİRİLİP GETİRİLİRSE..."


Kosova'da 6 FETÖ'cü paketlenip Türkiye'ye getirilmiştir. Hala pek çok hain Avrupa'da cirit atmaktadır. Taşlar bağlanmış köpekler serbesttir. Eğer Pensilvanya'dan hain papaz yiğit bir Türk evladı tarafından kafasına çuval geçirilerek okyanusyadan uçarak getirilirse o zaman tüm proje sahiplerinin maskesi düşecektir. FETÖ demek Pensilvanya demektir.


"HAREKATA DEVAM KARARI BİRİLERİNİN KEYFİNİ KAÇIRDI"


ABD Başkanı Trump yaptığı açıklamayla yine dikkatleri üzerine çekti. Suriye'den çıkacaklarını söylemiştir. Bu bilmece üzerinde düşünmek vakit israfıdır. ABD'nin yakın vadede çıkma ihtimali görünmemektedir.

Afrin temizliğinden hemen sonra harekata devam kararı birilerinin keyfini kaçırmıştır. Kandil'den başlayarak Suriye'nin kuzeyine kadar tek bir insan artığı bırakmamak Türkiye'nin görevidir.


"KÜSTAH, KÜÇÜLTÜCÜ BİR ERDEMSİZLİK"


Fransa terörü baştacı yapmış kucaklamıştır. Macron YPG'nin Paris temsilcisi olduğuna yakın olduğunu göstermiştir. Küstah, küçültücü bir erdemsizliktir. Arabulucu olmak ne demektir? Fransa Türkiye'nin müttefiki değil midir?

Bundan sonra terörden şikayet hakkını Fransa ve Batılı ülkeler kaybetmiştir.


"CHP'NİN GEVŞEK GRUP BAŞKANVEKİLİ..."


CHP'nin geveze ve gevşek grup başkanvekili ekranların sütçüsüyle katıldığı programda seçim güvenliği ordusu koruyoruz diyerek aklını dökmüştür. Bizim ordumuz tektir. Yeni ordu teşebbüsü FETÖ merkezli olsa gerek. Eğer ordu kuruyorum diyerek ortalığı velveleye vermeye kalkışırlarsa bunların alayının alnını karışlamak bizim için farz olacaktır.


"ZAMANINDA YAPILACAK SEÇİMLE TÜRKİYE ÖNÜNÜ GÖRECEK"


Zamanında ve yerinde yapılacak seçimlerle Türkiye önünü görecektir. Bunların oyununu Cumhur ittifakı bozcaktır.