Gündem Son Dakika... MHP lideri Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na çok sert sözler

Son Dakika... MHP lideri Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na çok sert sözler

Paylaş
Son Dakika... MHP lideri Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na çok sert sözler

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na çok sert sözlerle yüklendi, "Kahraman askerlerimize destek veren sanatçıların tutumu alkışlanacak bir tutumdur. Sayın Kılıçdaorğlu rahatsız olduysa kendisine yakışanı yapsın, mekapları ayağına, terörist kıyafetlerini üzerine geçirip PKK YPG tünellerinde soluğu alabilir" dedi.

İşte Bahçeli'nin konuşmasından satır başları...

Gün geçmiyor ki milletimizi sarsan bir olay yaşanmasın. Gün geçmiyor ki bir skandal patlamasın. 5 Nisan 2018 günü Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde görenleri kahrenden bir cinayet vuku bulmuştur. Gözü dönmüş katil üniversiteyi kedere boğmuştur. Aralarında ülküdaşımız Fatih Özmutlu'nun da bulunduğu 4 evladımız hayatını kaybetmiştir. Olayın önü ve arkası dikkatle ele alındığında kaygımız büyümektedir. Bu alçak üniversitede terör estirmiştir. Önüne geleni, kafasına taktığını asılsız şikayetlerle FETÖ'cü diye suçlayan cani bu tavırlarıyla Osmangazi Üniversitesi'nde korku yaratmıştır. Şerefsiz en ağır şekilde cezalandırılmalı bir daha da gün ışığı görmemelidir.

"ÜNİVERSİTE YÖNETİMİNİN ÖZRÜ KABAHATİNDEN BÜYÜK"


Üniversite yönetiminin katil ile ilgili 'Akıl sağlığı yerinde değildi' açıklaması özrü kabahatinden büyüktür. Madem akıl sağlığı yoktu neden gerekli önlemler alınmadı? Akli dengesi yerinde olmayan birinin ihbarlarına ihtimam gösterilmesi bir bakıma suç ortaklığı değil midir? Akli dengesi olmayan, ar damarı çatlak bir şahsın ne işi vardır üniversitede? Görevden alacak basiret hangi hallerde gösterilecektir? Üniversitede ilim ve irfanın omuz üstünde olunması gerekirken, tabutların omuza alınması nasıl açıklanacaktır? Üniversite yönetimi ne zaman istifa edecek?

"FETÖ'NÜN KRİPTO DAMARI SON DERECE AKTİF"


FETÖ'cü olduğu konusunda güçlü emareler bulunan namus yoksunu üniversiteyi kana bulamıştır. YÖK derhal önlem almalı muhtemel saldırıların önüne geçmelidir. Bu hastalıklı tiplerin kimlerle sorunu varsa FETÖ'cü göstermeye çalışmaları Pensilvanya'nın ekmeğine yağ sürmektedir. Bunlara azami dikkat ediniz. Bunlara kanmayınız. FETÖ ile mücadele ediyorum bahanesiyle gerçek FETÖ'cüleri aklayan namertler mücadelenin önündeki en büyük engellerdir. FETÖ'nün kripto damarı son derece aktiftir.

"CHP'NİN PARAŞÜTÜ KAPALIDIR"


FETÖ yıllar boyunca devletle iç içe geçmiştir. Mücadelede yırtılarak, kazınarak yok edilmesi tek seçenektir. Koro halinde OHAL kalksın diyenler, kaosa alkış tutanlar şuursuz sorumsuz zihniyetler. Normal şartlarda değiliz ki OHAL'i kaldıralım. CHP'den TÜSİAD'ına OHAL'e karşı gelenler Türkiye'nin beka meselesini kavrayamayan maksatlı çevrelerdir. Hele bir CHP var ki akıl fukarasıdır. CHP'nin paraşütü kapalıdır bunu çakıldığında anlayacaktır. FETÖ'cüler temizlenmeden OHAL bitmez. OHAL'in sürmesi milli zorunluluktur.


"PARMAĞI OLAN KİM VARSA DOĞDUĞUNA PİŞMAN EDİLMELİ"


Bugüne kadar Suriye'de barışın sağlanması adına samimi ve kararlı bir duruş sergiledik. Ne acıdır ki Suriye'de sivil ve masumların ölümleri son bulmadı. Bugün Doğu Guta ve çevresinde katliam yaşandı. Esad rejimi sivillere kimyasal silahlarla saldırıp çocukları öldürecek kadar denetimden çıkmıştır. Duma'da düzenlenen kimyasal saldırıyı nefretle kınıyorum. Parmağı olan kim varsa doğduklarına pişman edilmelerini temenni ediyorum. Artık Suriye'nin geleceğine Suriyeliler karar vermelidir. Suriye ve Irak'ın toprak bütünlüğü içinde huzura kavuşturulması Türkiye için beka meselesidir.


"YOL KAZASI İSTEMİYORUZ"


Cumhur İttifakı hükümet sisteminin yerleşmesi için tüm gücüyle çalışacaktır. Cumhur İttifakı'nın zayıflamasında zaafa düşmesine hiç bir şart altında izin vermeyeceğiz. Yol kazası istemiyoruz. Siyasi provokasyonlara kapalı duruyoruz. Denizden geçmeyi amaçlarken derede boğulmayacağız. Pusuya yatıp ittfakın çatlamasını bekleyen odaklara asla izin vermeyeceğiz.


"KILIÇDAROĞLU HER GÜN ÇİRKEFLEŞMEKTEDİR"


CHP durmasın arka kapılarda İP ile görüşsün FETÖ ile uzlaşssın PKK ile anlaşsın. Biz Türkiye Cumhuriyetini ilelebet yaşatmanın heves ve heyecanıyla yoğrulacağız. Sayın Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı eşliğinde sanatçılara sporculara reziller diyerek cephe açmıştır. Tahammülsüzlük siyasi cinnete varmıştır. Kılıçdaroğlu'nun ağzından çıkanı kulağı duymuyor. Ana muhalefetin başındaki zat her geçen gün çirkefleşmektedir. Böyle bir zihniyete 'yazıklar olsun' diyorum. CHP Türk milletinin gerçeklerinden bihaber siyasi garabete dönüşmüştür.


"KILIÇDAROĞLU TERÖRİST KIYAFETLERİNİ ÜZERİNE GEÇİRİP PKK TÜNELLERİNDE SOLUĞU ALABİLİR"


Kahraman askerlerimize destek veren sanatçıların tutumu alkışlanacak bir tutumdur. Sayın Kılıçdaorğlu rahatsız olduysa kendisine yakışanı yapsın. Sayın Kılıçdaroğlu da mekapları ayağına geçirip terörist kıyafetlerini üzerine geçirip PKK YPG tünellerinde soluğu alabilir. Önüne geçen yoktur, karşısında engelde yoktur. Buyursun yolu açık olsun. Türk milletinin hakkında vereceği hükmü seve seve ya da istemeye istemeye kabul etsin. Bu CHP'den bir halt olmaz.