Gündem Son dakika: MSB acı haberi duyurdu: 2 asker şehit, 3 asker yaralı

Son dakika: MSB acı haberi duyurdu: 2 asker şehit, 3 asker yaralı

Paylaş
Son dakika: MSB acı haberi duyurdu: 2 asker şehit, 3 asker yaralı

Milli Savunma Bakanlığı, İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'nde arama tarama faaliyeti sonrasında yapılan saldırıda 2 askerin şehit olduğunu, 3 askerin yaralandığını bildirdi.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesinde, bugün arama-tarama faaliyeti sonrası intikal halinde olan bir unsurumuza yapılan saldırı sonucunda 2 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 3 kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilmiştir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz" denildi.

Haberin Devamı

ORGENERAL GÜLER'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'nde şehit olan Piyade Uzman Çavuşlar Mücahit Sınırtepe ve Ramazan Demir için başsağlığı mesajı yayımladı. Orgeneral Güler, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Twitter'daki hesabından paylaşılan mesajında, "Başımız sağ olsun, Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsınlar. Silah arkadaşlarımız 11 Eylül 2021 tarihinde şehit olmuşlardır. Kahraman silah arkadaşlarımıza şahsım ve Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dilerim" dedi.