Türkiye (Son Dakika) Son dakika... Müge Anlı'da kayıp Bahtiyar Akçay hakkında önemli gelişme! Öldürüp kuyuya atmış...

Son dakika... Müge Anlı'da kayıp Bahtiyar Akçay hakkında önemli gelişme! Öldürüp kuyuya atmış...

Paylaş
Son dakika... Müge Anlı'da kayıp Bahtiyar Akçay hakkında önemli gelişme! Öldürüp kuyuya atmış...

Son dakika gelişmesi... Müge Anlı'nın programında 19 gündür kayıp olarak aranan Bahtiyar Akçay olayında önemli bir gelişme yaşandı. Kayıp Bahtiyar Akçay'ın öldürülüp kuyuya atıldığı ve üzerine beton döküldüğü ortaya çıktı.

Bahtiyar Akçay'ın öldürülüp kuyuya atıldığı ortaya çıktı. 19 gündür kayıp olan Bahtiyar Akçay'ın cesedi yakın arkadaşının çalıştığı halı yıkama fabrikasının arkasındaki bahçede bulundu. Kuyuya atılıp üstüne beton döküldüğünü öğrenen Bahtiyar Akçay'ın kızı gözyaşlarına boğuldu.

Haberin Devamı

Bahtiyar Akçay'ın ölümünde baş şüpheli olarak gösterilen Nadir bey, Bahtiyar Bey'i en son Cuma günü gördüğünü, kendisinin çalıştığı şirkete geldiğini, zaten önceden de Bahtiyar Bey ile tanıştıklarını, emekli olduktan sonra Bahtiyar Bey'in eşi ile beraber Giresun'a taşındığını söyledi. Nadir Bey, Bahtiyar Bey'in kendisinin aracını alıp Sultançiftliği'nde bir galericiye gittiğini, geç kaldığını hatta aradığını, kusura bakma araca baktırdık dediğini ve akşama doğru 4-5 gibi geldiğini dile getirdi. Nadir Bey, Bahtiyar Bey gelince yemek yediklerini, sonra çay içerlerken Bahtiyar Bey'e 2-3 defa telefon geldiğini, kendi yanında konuşmayıp dışarıda konuştuğunu sonra da çıkıp gittiğini söyledi.