Gündem Son dakika: Muharrem İnce: Sandık konulursa İstanbul'a adayım

Son dakika: Muharrem İnce: Sandık konulursa İstanbul'a adayım

Paylaş
Son dakika: Muharrem İnce: Sandık konulursa İstanbul'a adayım

Muharrem İnce, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmesi sonrası açıklama yaptı

CHP'nin 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı olan ve parti içinde genel başkanlık iddiasını sürdüren Muharrem İnce ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu görüşmesi 40 dakika sürdü. Muharrem İnce görüşme sonrası açıklama yaptı.

Haberin Devamı

Muharrem İnce'nin açıklamalarından öne çıkanlar:

Kaygılarımı, bazı illerde gördüklerimi anlattım. Partimin yanında olduğumu söyledim. Var gücümüzle çalışacağımızı söyledim.

Bu yerel seçimlerde birlikte çalışacağız, başarılı olabilmek için var gücümüzle çalışacağımızı anlattım. 89'da yaptığımız gibi örgütü dikkate almamız gerektiğini aktardım. 89'da ne yapmıştık. Sayın Nurettin Sözen İstanbul’da tek adaydı. Tek aday olmasına rağmen ön seçime girmişti. Tek kişi olarak sandıktan çıkınca seçimi de almıştı. Bunun doğru olacağını kendisine anlattım.

"YOKLAMA OLURSA İSTANBUL'DA YARIŞA GİRECEĞİM"

51 günde 13 vilayete gidemedik. Şimdiden sandık koyalım. Üyelerimiz karar versin kimin aday olacağına. Örgütü harekete geçirsek başarılı oluruz. Bunları Sayın Genel Başkan'a aktardım. İllerden tekrar görüş istediklerini söyledi Sayın Genel Başkan. Muharrem İnce kendine koltuk derinde değil, Türkiye derdindeyim. Sandık olmaz da gel aday ol derlerse asla aday değilim. Eğilim yoklaması olursa İstanbul'da yarışa gireceğim.

Haberin Devamı

Örgütün belirlediği aday miting yapabilmeli. Onun için acele etmemiz gerektiğini düşünüyorum örgütün gücünü arkasına alacak belediye başkan adaylarının başarılı olacağını düşünüyorum.