Magazin Son dakika: Murat Başoğlu serbest bırakıldı!

Son dakika: Murat Başoğlu serbest bırakıldı!

Paylaş
Son dakika: Murat Başoğlu serbest bırakıldı!

Öz yeğeni Burcu Başoğlu ile uygunsuz görüntüleriyle gündeme gelen sunucu Murat Başoğlu, darp ve tehdit iddiasıyla Bodrum'da gözaltına alındı, ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Başoğlu'nun adliyeye sevkinde çekilen görüntüleri ise şoke etti

Bodrum'un Gündoğan mahallesinde Hande Bermek (48) ile iddiaya göre boşandığı eşi Murat Başoğlu arasında ailevi nedenlerden sözlü tartışma yaşandı. Çıkan tartışmada Hande Bermek'in yanında bulunan arkadaşı Emre Sönmez (47) ile Murat Başoğlu arasında arbede yaşandı. Emre Sönmez ve Murat Başoğlu, daha sonra Bodrum Devlet Hastanesi'ne giderek rapor alıp taburcu oldu.

Haberin Devamı

Olaydan sonra Murat Başoğlu, jandarma tarafından Hande Bermek'i ölümle tehdit ettiği, ayrıca Emre Sönmez'i ise darp ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.

Adliyeye sevk edilen Başoğlu hakkında 6284 Sayılı ''Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun'' kapsamında, 3 ay süreyle önleyici tedbir uygulanmasına karar verildiği belirtildi.

MURAT BAŞOĞLU TUTUKSUZ YARGILANMAK ÜZERE SERBEST BIRAKILDI

Başoğlu, sevk edildiği adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

GÖZALTINA ALINAN MURAT BAŞOĞLU'NUN İLK GÖRÜNTÜLERİ:

Murat Başoğlu adliyeye sevkedilirken objektiflere takılan görüntüsüyle şaşkına çevirdi. Saçı sakalı birbirine giren Murat Başoğlu yaşlanmış ve çökmüş haliyle dikkat çekti.

Haberin Devamı

ÖZEL GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKMIŞTI

Murat Başoğlu'nun (50) Bodrum'da geçen yıl bir teknede yeğeni Burcu Başoğlu (35) ile sevişirken görüntüleri ortaya çıkmış, aylarca konuşulmuştu.

Skandalın ardından eşinin arkasında duran Hande Bermek, tepkiler artınca 11 Eylül 2017'de evliliğini bitirmişti.

Ancak Hande Bermek ile Murat Başoğlu aynı evde yaşamaya devam etmişti.

Murat Başoğlu ve öz yeğeni Burcu Başoğlu hakkında 'hayasızca davranışta bulunmak' suçlamasıyla 6 aydan 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle açılan davada her iki sanık için de geçen mart ayında beraat kararı çıkmıştı.