Magazin Son dakika: Neco kendisinden 25 yaş küçük eşi İdil Erke'yi darbetti

Son dakika: Neco kendisinden 25 yaş küçük eşi İdil Erke'yi darbetti

Paylaş
Son dakika: Neco kendisinden 25 yaş küçük eşi İdil Erke'yi darbetti

Bodrum'da yaşayan sanatçı Neco kendisinden 25 yaş küçük olan eşi İdil Erke'ye şiddet uyguladığı iddiasıyla savcılık tarafından 3 ay evden uzaklaştırma cezası aldı. Neco'nun daha önce de eşini darbettiği gerekçesiyle 1 ay evden uzaklaştırma alarak para cezasına çarptırıldığı öğrenildi

2008 yılında kendisinden 25 yaş küçük olan eşi İdil Erke ile evlenen sanatçı Nejat Özyılmazel (Neco), eşine şiddet uyguladığı gerekçesiyle mahkemelik oldu.

Haberin Devamı

2 yıldır evliliklerinde çatlaklar oluşan Neco'nun geçen yıl eşi Erke'yi darp ettiği iddia edildi. Yaşanan olayda İdil Erke'nin gözünden, göğsünden ve elinden yaralanarak hastanelik olduğu öğrenildi.

Olayın ardından eşi Neco'dan şikayetçi olarak darp raporu alan Erke'nin daha sonra şikayetinden vazgeçtiği ortaya çıktı.

Olayın adliyeye intikal etmesi nedeniyle suçun işlendiğini sabit gören adli makamlar Neco'ya 1 ay evden uzaklaştırma ve TCK'nın 86/2 maddesi gereğince kasten yaralama suçundan para cezası verdi.

İKİNCİ KEZ UZAKLAŞTIRMA ALDI

Bu olaydan sonra Neco'nun 1 yıl boyunca eşi Erke'ye psikolojik şiddet uygulayarak tehdit ettiği iddia edildi. Bu duruma daha fazla dayanamayan Erke, Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek şikayetçi oldu. Olayın mahkemeye taşınmasının ardından savcılık kararıyla şarkıcı Neco'ya 3 ay daha evden uzaklaştırma cezası verildi.

Haberin Devamı

AYNI EVDE YAŞAMAYA DEVAM EDİYOR

Öte yandan İdil Erke'nin yeniden fiziksel şiddet görme endişesi ile boşanma davası açmaya hazırlandığı öğrenildi. Neco'nun eşi İdil Erke ile aynı evde kalmayı sürdürdüğü, ayrı odalarda yaşadıkları ve haksız maddi talep de bulunduğu da iddia edildi.

Konuyla ilgili olarak telefonla ulaşılan Erke'nin avukatı Ömer Kayran, yaşanan olayla ilgili ayrıntılı bilgi veremeyeceğini ifade ederek, ''Müvekkilimin hakları gizlidir. Kendisinin bilgisi olmadan konuyla ilgili açıklama yapamam'' dedi. (İHA)

NECO: BOŞANMA DAVASINI KENDİM AÇTIM

Uçankuş'a konuşan Neco, ''8 Ekim 2018'de boşanma davasını kendim açtım. Boşanma kararımız kesin. Darp iddialarıyla ilgili ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Kim tarafından ortaya atıldı böyle bir haber bilmiyorum. O iddialar tamamen asılsızdır.'' dedi.

'BUNUN KEYFİNİ SÜRMEK İSTİYORUM'

Neco, 33 yıllık eşi Oya German'dan ayrıldıktan bir sene sonra İdil Erge ile evlenmişti.

Neco, ikinci kez nikâh masasına oturmadan önce , ''60 yaşında bir sevgi yakalamışım. Daha kaç yıl yaşayacağımı da bilemiyorum. Bunun keyfini sürmek istiyorum'' açıklamasını yapmıştı.

68 yaşındaki Neco ve 43 yaşındaki İdil Erge'nin iki çocukları var.

Haberin Devamı

Neco'nun ilk evliliğinden ise Zeynep Özyılmazel ve Ayşe Özyılmazel isimli 2 kızı bulunuyor.