Gündem Son dakika! Özhaseki: Adaylar önümüzdeki hafta açıklanabilir

Son dakika! Özhaseki: Adaylar önümüzdeki hafta açıklanabilir

Paylaş
Son dakika! Özhaseki: Adaylar önümüzdeki hafta açıklanabilir

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, yerel seçimlerdeki adaylarla ilgili olarak, "Önümüzdeki hafta açıklanabilir" dedi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, 31 Mart yerel seçimleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

İşte Özhaseki'nin açıklamalarından satır başları:

"İsmim öne çıktı bunu inkar edecek değilim. Ankara için düşündüğümüz isimler Sayın Cumhurbaşkanımızın takdiridir. Takdir benim üzerimde olursa yola koyulur, yapabileceklerimizi anlatırız. Bu konuda netleşme oldu desek doğru olmaz.

MANSUR YAVAŞ YORUMU

Muhalefetin ne yaptığından çok biz ne yaptığımıza bakıyoruz. Ama bir taraftan İYİ Parti ile bir taraftan HDP'yle temaslar, bize garip geliyor. Bunlar seçmenin takdirinde, oradan ne çıkar bilmeyiz.

MİLLETVEKİLLERİNİN ADAYLIĞI

Kim olsun dendiğinde milletvekili arkadaşımızın ismi öne çıkıyor, şöhretli biri isim olduğu için ama bu doğru değil. Biz böyle yola çıkımayı düşünmüyor. Bir elin parmaklarını geçeceğini düşünmüyorum.

Haberin Devamı

3 DÖNEM KURALI

Kesin denemez ama bir büyük şehrimiz, bir il belediyemiz, 60 kadar ilçe, 30 kadar da 30 belde belediye başkanı arkadaşımız 3 dönemlerini doldurdular. Prensip kararımız var, 3 dönem kuralını işleteceğiz. Bazı arkadaşlarımızla ilgili devam edebilir denirse, MYK'da görüşülecek. Bunlar bir elin parmakları kadar ve devam kararı çıkabilir. 3 dönemi dolduranları da gözönünde bulunduruyoruz, başka yerlerde değerlendirilebilirler."