Dünya Son dakika... Emiliano Sala'yı taşıyan uçağın enkazına ulaşıldı!

Son dakika... Emiliano Sala'yı taşıyan uçağın enkazına ulaşıldı!

Paylaş
Son dakika... Emiliano Sala'yı taşıyan uçağın enkazına ulaşıldı!

Fransa medyası futbolcu Emiliano Sala'yı taşıyan uçağın enkaz parçalarına ulaşıldığını açıkladı!

Arjantinli futbolcu Emiliano Sala'yı taşıyan uçağa ait olduğu sanılan enkaz parçaları bulundu.

Haberin Devamı

23 Ocak'ta Nantes'dan Cardiff'e doğru uçarken radardan kaybolan uçağı arama çalışmalarına sonuca ulaşılamamıştı. Ancak yeni gelen bir habere göre Sala'yı taşıyan Piper Malibu tipi uçağa ait olduğu tahmin edilen enkaz parçaları bulundu.

AFP'nin geçtiği habere göre Fransa'nın kuzeyindeki Contentin Yarımadası'daki sahile Sala'nın uçağına ait olduğu sanılan koltuk parçaları vurdu.

GEMİ AVCISI DAVID MEARNS GÖREVE ÇAĞRILMIŞTI!

15 milyon sterline Premier Lig'deki takımına transfer olduğu Cardiff kendine gitmek için Fransa'nın Nantes kentinden kalkan tek pervaneli uçağı Manş denizinde kaybolan Arjantinli yıldız futbolcu Emiliano Sala'yı arama çalışmaları için, dünyanın en iyi gemi batığı avcısı David Mearns göreve çağrılmıştı.

Haberin Devamı

Arjantinli futbolcu Emiliano Sala ile iki kişiyi taşırken kaybolan uçağı arama çalışmalarında, uçağa ait olabilecek parçaların bulunduğu açıklandı.

Arama Kurtarma Komitesi "Air Accident Investigation Branch (AAIB)" bir basın bildirisi yayınladı ve gelişmeleri şu şekilde özetledi:

"Pazartesi günü (28 Ocak) bazı parçalar bulduk ve emin olmak için ikinci bir araştırma yapmak istedik. İkinci araştırmayı bugün (30 Ocak) gerçekleştirdik, bulduğumuz parçaların kaybolan uçağa ait olduğuna dair bulgularımızın sağlam olduğunu düşünüyoruz. Hafta sonu su altı araştırması yaparak araştırmalarımızın kapsamını genişleteceğiz."