1 aydır aranan adam korkunç halde bulundu

Kahramanmaraş’ta evinden ayrıldıktan sonra kayıp olarak aranan bir kişi, 1 ay sonra ormanlık arazideki ağaçta asılı olarak bulundu.
KAHRAMANMARAŞ (İHA)
Edinilen bilgiye göre, Ali Soy (39), Onikişubat ilçesi Süleyman Şah Mahallesi’ndeki ikametinden 18 Nisan tarihinde ayrıldı. Yakınlarının haber alamadığı Soy için emniyet, jandarma ve AFAD ekipleri çalışma başlattı.
Ekipler, şahsın gidebileceği yerlerde güvenlik ve Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarını inceleyerek, dron ve kokuya duyarlı köpeklerle de arama yaptı.
Bölgeye gelen Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, arazideki çürüyen ağaçları kesmek isterken ağaçta asılı çürümüş bir ceset gördü. İhbarı üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaptı. Cansız beden incelenmek üzere adli tıp kurumuna kaldırılırken, otopsi sırasında Soy’un eşinin, kocasını kıyafetlerinden tanıdığı öğrenildi.
Ali Soy’un kesin ölüm nedeni yapılan incelemenin ardından ortaya çıkacak. Ali Soy'un bir tekstil fabrikasında çalıştığı öğrenildi.
Batman’da eve EYP'li saldırı
Esenyurt’ta ortalık karıştı! Olay yerine çok sayıda Çevik Kuvvet ve Özel Harekat polisi sevk edildi
Eşine tokat atan koca öldürüldü! 1 ay önce önce evlenmişlerdi
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 130 Sözleşmeli Personel alacak! İşte başvuru detayları
Nuh Naci Yazgan Üniversitesi 3 Öğretim Üyesi alacak! İşte başvuru detayları