Türkiye (Son Dakika) Adana'da son dakika haberi: Karısını sokak ortasında pompalı tüfekle öldürdü

Adana'da son dakika haberi: Karısını sokak ortasında pompalı tüfekle öldürdü

Paylaş
Adana'da son dakika haberi: Karısını sokak ortasında pompalı tüfekle öldürdü

Adana'daki son dakika haberine göre, Fahri Koca isimli şahıs boşanmak isteyen karısı Fadime Koca'yı kızının gözleri önünde sokak ortasında pompalı tüfekle vurarak öldürdü.

Adana’da bir koca şiddet uyguladığı için kendisinden boşanmak isteyen karısını kızının yanında sokak ortasında pompalı tüfekle öldürüp kaçtı.

Haberin Devamı

Edinilen bilgiye göre olay Sarıçam ilçesine bağlı Yeşiltepe Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre Fadime Koca (45) kendisine evlendiğinden bu yana şiddet uyguladığını öne sürdüğü kocası Fahri Koca’dan (48) boşanmak için başvuru yaptı.

Boşanmak isteyen karısını sokak ortasında öldürdü Adana’da bir koca şiddet uyguladığı için kendisinden boşanmak isteyen karısını kızının yanında sokak ortasında pompalı tüfekle öldürüp kaçtı.

TAŞINDIĞI EVİ GİZLEDİ

1’i erkek 3 çocuk annesi kadın bu sırada evden de ayrılarak çocuklarıyla başka bir eve taşındı. Kocası bu sürede kendisini sürekli ölümle tehdit ettiği için taşındığı evi de herkesten gizledi.

KIZININ ÖNÜNDE ÖLDÜRÜP KAÇTI

Bugün saat 15.00 sıralarında da kızı Nilüfer Koca ile birlikte bakkala gidip evine dönerken kocası yolunu kesti. Fahri Koca bir süre konuştuğu işenin kafasına pompalı tüfekle kızının gözü önünde ateş edip olay yerinden kaçtı.

Haberin Devamı

OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Durumu gören vatandaşlar hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ise kaçan kocayı bulmak için çalışma başlattı. Bu sırada kadını uzman çavuş oğlu Resul ile kızı Nilüfer Koca’nın ağıtları yürek yaktı.

Genç kadının cenazesi yapılan ilk incelemenin ardından otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.