Türkiye (Son Dakika) Ailesi kayıp ihbarında bulunmuştu! Günler sonra acı haberi geldi

Ailesi kayıp ihbarında bulunmuştu! Günler sonra acı haberi geldi

Paylaş
Ailesi kayıp ihbarında bulunmuştu! Günler sonra acı haberi geldi

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, ailesinin 5 gün önce kayıp ihbarında bulunduğu İshak Eskicioğlu’nun (29), baraj gölünde cesedi bulundu.

Recep Yazıcıoğlu Gökpınar Baraj Gölü çevresinde gezintiye çıkan kişi, kıyıya yakın bir noktada suda hareketsiz yatan kişiyi görünce 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından sudan çıkarılan kişinin, yaşamını yitirdiği belirlendi. Yapılan araştırmada, cesedin 5 gün önce ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu İshak Eskicioğlu olduğu belirlendi.

Haberin Devamı

İncelemenin ardından Eskicioğlu'nun cansız bedeni, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Psikolojik sorunları olduğu öne sürülen Eskicioğlu'nun ölüm nedeni, otopsiyle belirlenecek.

Baraj gölünde erkek cesedi bulundu Denizli’de ailesi tarafından 3 gün önce kayıp ihbarı yapılan 29 yaşındaki şahıs, baraj gölünde balık tutan kişi tarafından ölü olarak bulundu.
Plastik atıklar çocuk parklarına dönüşüyor Gezegenimizin bize her zamankinden daha çok ihtiyacı var. Geleceğimiz olan çocuklara yaşanabilir bir dünya bırakabilmek ise hepimizin dileği. Aynı dileği paylaşan Omo da gerçek değişim için büyükler ve çocuklarla el ele vererek bir iyilik hareketi başlatıyor. Posta Gazetesi ve Posta.com.tr olarak bu iyilik dolu projeyi gönülden destekliyor, yazarlarımız Şirin Sever ve Sabanur Kıraç aracılığıyla bu heyecana ortak oluyoruz.