Türkiye (Son Dakika) Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi 165 Sözleşmeli Personel ve 3 Sürekli İşçi alacak! İşte başvuru detayları

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi 165 Sözleşmeli Personel ve 3 Sürekli İşçi alacak! İşte başvuru detayları

Paylaş
Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi 165 Sözleşmeli Personel ve 3 Sürekli İşçi alacak! İşte başvuru detayları

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi 165 Sözleşmeli Personel ve 3 Sürekli İşçi alacağını duyurdu. Personel alım ilanının şartları ve detayları da açıklandı.

Basın ilan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi şu açıklamayı yaptı:

Haberin Devamı

"Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar” ile “657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. maddesinin B fıkrasına göre, 2020 KPSS puan sıralaması esas alınmak suretiyle aşağıda belirtilen pozisyonlara toplam 165 (yüz altmış beş) adet “Sözleşmeli Personel”, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/D maddesi, 4857 sayılı İş Kanunu; “Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” hükümleri kapsamında Türkiye İş Kurumu (İŞ-KUR) aracılığı ile aşağıdaki tabloda dağılımı gösterilen şekilde 3 (üç) adet “Sürekli İşçi” alımı yapılacaktır."

Başvuru şartları ise ilan detaylarında verildi.

İlan sayfası için tıklayın.