Türkiye (Son Dakika) Ayasofya ve Eyüp Sultan Camii'nde bayram namazı...

Ayasofya ve Eyüp Sultan Camii'nde bayram namazı...

Paylaş
Ayasofya ve Eyüp Sultan Camii'nde bayram namazı...

Ayasofya Camii’nde binlerce kişinin katılımıyla Kurban Bayramı namazı kılındı. Ayrıca Eyüp Sultan Camii'nde de caminin içine sığmayan binlerce kişi caminin avlusunda bayram namazını kıldı

Kurban Bayramı namazını kılacak vatandaşlar, gece saatlerinden itibaren Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi’ne gelmeye başladı. Caminin içi Namaz vaktinden önce doldu. İçeride yer bulamayan vatandaşlar ise seccadeleriyle caminin avlusunda saf tuttu.

Haberin Devamı
Ayasofya'da Kurban Bayramı namazı Ayasofya Camii'nde binlerce kişinin katılımıyla Kurban Bayramı namazı kılındı.

EYÜP SULTAN CAMİİ

Kurban Bayramı namazı için binlerce vatandaş Eyüpsultan Camii'ni doldurdu. Eyüpsultan Camii'nde erken saatlerde sabah namazı ile birlikte artan kalabalık, Bayram namazı saatinin yaklaşmasıyla birlikte avluya taştı. Caminin içerisinde yer bulamayan vatandaşlar avluyu ve çevresini tamamen doldurdu. Kısa sürede caminin içi dolarken, içeriye giremeyen yüzlerce vatandaş yanlarında getirdikleri seccadeler ile Eyüpsultan Meydanı'nda bayram namazını kıldı.

"GÜZEL BİR BAYRAM GEÇİRMEMİZ DİLEĞİYLE"

Eyüpsultan Camii'ne Kurban Bayram namazı için gelen bir vatandaş, "Manevi atmosfer çok güzel. Her zaman olmuyor, yılda bir iki sefer denk geliyor. Ama bu insanların manevi duygularla daha güçlü olduğunu düşünüyoruz. Ben buraya tek başıma geldim ama içimde asker şehitlerimiz, polis şehitlerimiz manevi olarak peşimde getirdiklerimle geldim. O yüzden hem mutluyum, güzel bir bayram geçirmemiz dileğiyle. Herkesin de bayramını kutluyorum" dedi.

Haberin Devamı