Türkiye (Son Dakika) Batman Üniversitesi 22 Sözleşmeli Personel alacak! İşte başvuru detayları

Batman Üniversitesi 22 Sözleşmeli Personel alacak! İşte başvuru detayları

Paylaş
Batman Üniversitesi 22 Sözleşmeli Personel  alacak! İşte başvuru detayları

Batman Üniversitesi 22 Sözleşmeli Personel alacağını duyurdu. Personel alım ilanının şartları ve detayları da açıklandı.

Basın ilan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Batman Üniversitesi şu açıklamayı yaptı:

Haberin Devamı

"657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası ve 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar çerçevesinde; Üniversitemiz ile bağlı işyerleri emrinde istihdam edilmek üzere aşağıda belirlenen;

1. Ek-1 tabloda adedi ve pozisyon unvanı verilen 21 adet boş pozisyona Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların Ek madde 2/b kapsamında yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın, KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle;
2. Ek-2 tabloda adedi ve pozisyon unvanı verilen 1 adet boş pozisyona Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların Ek madde 2/c kapsamında yapılacak yazılı sınav başarısı sırasına göre, sözleşmeli personel alınacaktır."

Haberin Devamı

Başvuru şartları ise ilan detaylarında verildi.

İlan sayfası için tıklayın.