Türkiye (Son Dakika) Bayramda hava nasıl olacak? Meteoroloji'den son dakika Ramazan Bayramı açıklaması

Bayramda hava nasıl olacak? Meteoroloji'den son dakika Ramazan Bayramı açıklaması

Paylaş
Bayramda hava nasıl olacak? Meteoroloji'den son dakika Ramazan Bayramı açıklaması

Ramazan Bayramı'nda hava durumu nasıl olacak? Vatandaşlar 'Bayramda hava nasıl olacak?' sorusunu merak ediyor. Meteoroloji'den Ramazan Bayramı hava durumu için son dakika açıklaması geldi. İşte bölge bölge Ramazan Bayramı hava durumu raporu...

Son dakika gelen habere göre; Meteoroloji Genel Müdürlüğü 1 haftalık hava durumu tahminlerini yayınladı. Peki Ramazan Bayramı'nda hava durumu nasıl olacak? İşte haberin ayrıntıları...

Haberin Devamı

MARMARA'DA SAĞANAK BEKLENİYOR

Bugün yurdun doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusunun yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yarın, Karadeniz'in batısı, Marmara, İç Anadolu'nun kuzey batısı ile Ege'nin kuzeyinde sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Pazar günü ise Marmara'nın batısı dışında söz konusu yağışlı sisteme ek olarak Karadeniz Bölgesi'nin tamamı, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile İç Anadolu'nun doğusunda serin ve yağışlı havanın etkili olması bekleniyor. Sağanak ve gök gürültülü sağanakların, iç kesimler ile Karadeniz'in doğusunda kuvvetli olması öngörülüyor.

Haberin Devamı

Mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının, yağışlı sistemlerle birlikte azalacağı ve mevsim normalleri civarında seyredeceği, Karadeniz Bölgesinde ise mevsim normallerinin altına düşeceği tahmin ediliyor.

RAMAZAN BAYRAMI HAVA DURUMU- BAYRAMDA HAVA NASIL OLACAK?

Önümüzdeki hafta başından itibaren hava sıcaklıkları ülke genelinde artıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü 1 haftalık hava durumu tahminini yayımladı. Buna göre bayram arefesinde başlayan hava sıcaklıkları bayramın 1. günü de devam edecek.